Σάββατο 7 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καμιά διέξοδος για το λαό μέσα στη λυκοσυμμαχία...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ! Πήγε ο Γ. Στουρνάρας και είπε στους Financial Times ότι δε θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου! Τι έκπληξη κι αυτή! Πέσαμε πραγματικά από τα σύννεφα.

Λέτε να μην έρθει και η «ανάπτυξη» μέσα στο 2013; Λέτε τελικά να έχουμε κι άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις; Λέτε να αυξηθούν αντί να μειωθούν οι φόροι;

Είναι δυνατόν τίποτε από όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς να μην υλοποιηθεί τελικά; Κι αυτό παρότι στην κυβέρνηση συμμετέχει και η «αριστερά»; Θα συμβούν τέτοια φοβερά πράγματα;

Δυστυχώς, θα συμβούν τέτοια και χειρότερα. Κι όσες υποσχέσεις θα δίνονται από οποιονδήποτε στις λογικές της Ευρωπαϊκής Ενωσης και γενικώς των ευρωμονόδρομων απλά θα ...διαψεύδονται και μάλιστα πανηγυρικά.

Γιατί η «λυκοσυμμαχία» της ΕΕ το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της είναι η ευημερία των λαών. Είναι, λοιπόν, στην καλύτερη περίπτωση ...αφελές να λέει κανείς ότι θα υπάρξουν φιλολαϊκές πολιτικές μέσα σε αυτήν, ιδίως τώρα που η κρίση της βαθαίνει.

ΑΠΟ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ μην πηγαίνει και πολύ καλά ο Ε. Βενιζέλος, από αισιοδοξία όμως σκίζει! Διότι λέει πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν είναι το απομεινάρι του παλιού, αλλά η ...μαγιά του καινούργιου.

Φαίνεται πως ο πρόεδρος του Κινήματος αποφάσισε να μας ...πουλήσει μέλλον. Πολύ λογικό εκ μέρους του, μια και εδώ που τα λέμε είναι εξαιρετικά δύσκολο να «πουλήσει» το πρόσφατο παρελθόν ή το παρόν του ΠΑΣΟΚ.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ