Πέμπτη 5 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η πρώτη του Ολυμπιακού

Την πρώτη επίσημη συγκέντρωση (πλην των διεθνών που έχουν άδεια) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε χτες ο νταμπλούχος Ολυμπιακός. Ο (νεοφερμένος) προπονητής του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, περιμένει «...να ξαναπάρουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να περάσουμε τη φάση των ομίλων». Και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας να αξιολογήσουμε τους παίκτες για να δούμε αν θα χρειαστούμε να κάνουμε στη συνέχεια κάποιες μεταγραφές. Εννοώ τα πέντε φιλικά, τους δύο αγώνες στην Αυστρία και τους τρεις στην Πορτογαλία. Εκεί θα δω τους παίκτες και θα πάρουμε αποφάσεις». Επίσης χτες ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με τη Νάπολι στις 19 Αυγούστου, στο «Σάο Πάολο».

  • Μόνο η ανακοίνωση έλειπε (δεν είχε εκδοθεί ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) για να λογίζεται και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιμπραήμ Σισόκο, αφού υπέγραψε χτες το ετήσιο συμβόλαιό του (ως δανεικός). Στην Αθήνα ήρθε και ο Αντρέ Πίντο (κεντρικός αμυντικός). Αν ο Πορτογάλος περάσει επιτυχώς σήμερα τα ιατρικά τεστ, θα υπογράψει συμβόλαιο. Κοντά στους «πράσινους» βρίσκεται και ο 26χρονος μεσοαμυντικός Πάπε Σο. Αντίθετα, παρελθόν, και επίσημα, αποτελεί από χτες ο Νταμιέν Πλεσί. Τέσσερα φιλικά θα δώσουν οι «πράσινοι», στο Σάλτσμπουργκ. Με Μπράουνσβαϊγκ (11/7), Κρασνοντάρ (14/7), Αλ Σαντ (16/7), Φορτούνα Ντίσελντορφ (18/7).
  • Σε ρυθμούς Europa League έχει μπει ο Αστέρας Τρίπολης, με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να δείχνει βίντεο στους παίκτες του με αγώνες των δύο υποψήφιων αντιπάλων. Την ίδια ώρα στην Εσθονία βρίσκεται ο βοηθός του Γιώργος Χερίδης προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης το πρώτο ματς μεταξύ της Τρανς Νάρβα και της Ιντερ Μπακού υποψηφίων αντιπάλων της ελληνικής ομάδας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ