Πέμπτη 5 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Σχορτσιανίτης στον ΠΑΟ

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιστρέφει στην Ελλάδα, ωστόσο αυτή τη φορά για να φορέσει τα πράσινα, αφού χτες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του. Αποτελεί το δεύτερο απόκτημα των «πρασίνων» φέτος. Ο «Σόφο» έχει μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι, οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν πριν από το τέλος της φετινής περιόδου, κορυφώθηκαν λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν, αλλά «πάγωσαν» λόγω των εξελίξεων στο θέμα του προπονητή.

  • Πρόσκληση έλαβε για να αγωνιστεί στο Eurocup η πολωνική Ζαστάλ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της. Οπως είναι φυσικό, οι Πολωνοί θα πάρουν τη θέση του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος δεν θα παίξει στην Ευρώπη, καθώς το «Βενετόκλειο» δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Ωστόσο, μέχρις στιγμής δεν υπάρχει κάτι από πλευράς διοργανώτριας αρχής.
  • Μετά τον Σέρχιο Κερούς η διοίκηση της ΚΑΕ Αρης ήρθε σε συμφωνία και με τον Σαμ Μάλντροου για τη λύση του συμβολαίου του. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός σέντερ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο με την κίτρινη ΚΑΕ.
  • Ενας λιγότερος έμεινε στην κούρσα διαδοχής του Ντούσαν Ιβκοβιτς για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Αμερικανού προπονητή της Μπάμπεργ, Κρις Φλέμινγκ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν ποτέ επίσημη πρόταση στον πελάτη του, απλά έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον.
  • Η Εθνική Γυναικών νίκησε 66-52 εκτός έδρας τη Φινλανδία και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Ευρωμπάσκετ του 2013. Κορυφαίες οι Δημητράκου (15π) και Χατζηνικολάου (11π).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ