Παρασκευή 29 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στη Λιλ ο Κλωναρίδης

Παρά τις αντιρρήσεις του Θ. Μαύρου η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ δεν επέτρεπε κάτι άλλο και πλέον ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Λιλ. Η Ενωση θα βάλει στα ταμεία της 800.000 ευρώ άμεσα, διατηρώντας και ένα ποσοστό 10% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, στη συμφωνία υπάρχει μπόνους συμμετοχών που αν ο Κλωναρίδης τις πιάσει τότε η ελληνική ομάδα θα πάρει άλλες 150 χιλιάδες.

  • Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός. Ο Νοτιαφρικανός Μπογκανί Κουμαλό θεωρείται παίκτης της ομάδας, από την στιγμή που η Τότεναμ με έγγραφό της ενημέρωσε τον «δικέφαλο» πως θα δανείσει για την ερχόμενη χρονιά τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.
  • Λεπτομερώς εξετάζουν στον Ολυμπιακό όλες τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν μεταγραφικά την ομάδα, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ρίξει το βάρος πρώτα στην απόκτηση μέσου. Την ίδια ώρα κλεισμένος θεωρείται ο Αλαν Ρουίς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν 600.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του 19χρονου μεσοεπιθετικού που αγωνίζεται στη Χιμνάσια Λα Πλάτα.
  • Και επίσημα ανακοινώθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του Κώστα Μπαρμπαρούση υπό τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Αλάνια. Παράλληλα με τη μεταγραφή του ομογενή η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι Χουχούμης και Μαρινάκης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ