Παρασκευή 22 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά

Ποικιλόμορφες είναι οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες μέρες, με αφορμή την «παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών» που είναι στις 26 Ιούνη. Αυτές τις μέρες προγραμματίζονται:

ΕΣΥΝ

Koρυφώνεται σήμερα το 7ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων που συνδιοργανώνουν το παράρτημα Βοιωτίας του ΕΣΥΝ και ο Δήμος Αλιάρτου. Στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανωμάλου δρόμου για παιδιά και ενήλικες στους κήπους Αλιάρτου και στις 8 μ.μ. θα γίνει η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού - Χορευτικού Συλλόγου Αλιάρτου, αφιερωμένη στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Αύριο ξεκινούν οι εκδηλώσεις του παραρτήματος του ΕΣΥΝ Πάτρας. Συγκεκριμένα, στις 9 μ.μ., το ΕΣΥΝ Πάτρας και η Λαϊκή Επιτροπή Μεσσάτιδας οργανώνουν Φεστιβαλική Εκδήλωση στο ανοιχτό θέατρο Κρήνης. Συμμετέχουν οι Σύλλογοι γονέων Κρήνης - Σαραβαλίου και ο χορευτικός όμιλος Κρήνης και θα χορέψουν ομάδες Δημοτικών σχολείων και ο χορευτικός όμιλος Κρήνης. Θα τραγουδήσει ερασιτεχνικό μουσικό Συγκρότημα.

«18 ΑΝΩ»

Η Μονάδα Απεξάρτησης «18 ΑΝΩ», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών έχει προγραμματίσει τις εξής εκδηλώσεις: Σήμερα, Παρασκευή στο θέατρο «Ροές» (Ιάκχου 16, Γκάζι - Σταθμός Μετρό Κεραμεικός) η θεατρική ομάδα της κοινωνικής επανένταξης του «18 ΑΝΩ» ανεβάζει σε δική της διασκευή «Το μεγάλο μας τσίρκο» στις 9 το βράδυ.

Την Κυριακή 24 Ιούνη, το «18 ΑΝΩ» και ο Σκακιστικός Ομιλος Πετρούπολης συνδιοργανώνουν τουρνουά σκακιού, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώ, στην Πετρούπολη. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ακόμη το Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Πρόληψης, ο Δήμος Πετρούπολης και το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ».

ΚΕΘΕΑ

Μια σειρά ανοικτές εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές απ' αυτές: Αύριο, Σάββατο στο Δημαρχείο Καλυβίων, τα μέλη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης Πρωινού και Βραδινού Προγράμματος ανεβάζουν στις 9 το βράδυ την παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο».

ΟΚΑΝΑ

Η Μονάδα Εφήβων - Νέων «ΑΤΡΑΠΟΣ» θα συμμετέχει αύριο, Σάββατο, στο διάπλου Ρίου - Αντιρρίου, ο οποίος διοργανώνεται για δέκατη τέταρτη χρονιά από το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών Πάτρας «ΓΕΦΥΡΑ». Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Μονάδα θα συμμετάσχει στη δράση του Κέντρου Πρόληψης Κορίνθου και του 18 ΑΝΩ, όπου τα μέλη της θα παίξουν μουσική σε συναυλία, που οργανώνεται στα Καλάμια, στην παραλία της Κορίνθου και την Κυριακή 24 Ιούνη θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο συνοικισμού Κορίνθου, μεταξύ των Παλαιμάχων Πέλοπα Κιάτου και της Ομάδας της Μονάδας Εφήβων «ΑΤΡΑΠΟΣ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ