Σάββατο 16 Ιούνη 2012 - Κυριακή 17 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φωνή αγωνίας για τα φάρμακα

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με το ζήτημα των φαρμάκων, το οποίο χαρακτηρίζει «ξεκάθαρο αποτέλεσμα της πολιτικής υπέρ των μονοπωλίων που ακολουθείται από τις κυβερνήσεις και στηρίζεται από τα κόμματα της Ε.Ε. όλα τα τελευταία χρόνια».

Και συνεχίζει: «Η ζωή των εργαζομένων, η ζωή των συνταξιούχων έχει μπει στην προκρούστεια κλίνη των κερδών και της ασυδοσίας των μονοπωλίων των φαρμάκων για να έχουν κέρδη. Είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής της Ε.Ε. για την ιδιωτικοοικονομική λειτουργία στην Υγεία, όπως και σε άλλους τομείς».

Ο Σύλλογος καλεί τους φαρμακοποιούς σε κοινό αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση και τους μεγαλοεπιχειρηματίες του φαρμάκου, να πληρωθούν και οι φαρμακοποιοί, να πληρωθούν και τα ασφαλιστικά ταμεία και να αναλάβει το κράτος αυτήν την ευθύνη. Και επισημαίνει: «Αυτός πρέπει να είναι κοινός αγώνας των συνταξιούχων, των ασθενών, των φαρμακοποιών, για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ