Σάββατο 16 Ιούνη 2012 - Κυριακή 17 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΚΟΥ ΚΟΥ»
Απορρίφτηκε η εργοδοτική αγωγή

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων απέρριψε, προχτές, την προσφυγή της εργοδοσίας της αλυσίδας καταστημάτων παιδικών ειδών και παιχνιδιών «Κου - Κου», με την οποία ζητούσε να χαρακτηριστεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στο τοπικό υποκατάστημα της εταιρείας, που ξεκίνησε στις 2 Ιούνη 2012.

Η απόφαση για απεργία πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, που έγινε μετά από σχετικό αίτημα που έθεσαν οι εργαζόμενοι στο τοπικό υποκατάστημα, προκειμένου να συντονιστούν αγωνιστικά με τους συναδέλφους τους σε άλλα υποκαταστήματα της εταιρείας που απεργούν εδώ και καιρό, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων και το σταμάτημα της εκ περιτροπής εργασίας που επέβαλε η εργοδοσία.

Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν την πάλη τους με τη νέα 48ωρη απεργία που ξεκίνησε χτες.

Στη Θεσσαλονίκη και χτες το πρωί οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν απεργιακή συγκέντρωση μπροστά στο κατάστημα της επιχείρησης στην Αριστοτέλους, ενώ ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού και για σήμερα, οπότε, μέσα από συνέλευση, θα καθορίσουν την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ