Σάββατο 24 Μάρτη 2012 - Κυριακή 25 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κομμάτι του συστήματος η βία στα γήπεδα

Το ΚΚΕ - ύστερα από έκτροπα (δεν έχει σημασία τόπος και χρόνος, αφού η ουσία δεν αλλάζει) - μέσω του Γραφείου Τύπου του έχει επισημάνει: «Η βία δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Στον έναν ή στον άλλο βαθμό η ίδια κατάσταση επικρατεί στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα. Οπου τη βία την έχουν "βγάλει" για λόγους κέρδους έξω από το γήπεδο, αυτή υπάρχει και εκφράζεται στις πλατείες και στις γειτονιές.

"Δεν πάει άλλο πια" με την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, που έχει γίνει τσιφλίκι της πλουτοκρατίας και που, μέσω των περιβόητων ΠΑΕ, παίζει τα δικά της οικονομικά και πολιτικά "παιχνίδια"!

"Δεν πάει άλλο πια" με τη χειραγώγηση χιλιάδων φιλάθλων, ιδιαίτερα νέων ανθρώπων, που η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, και γενικά τον αθλητισμό, χρησιμοποιείται από ιδιοκτήτες ομάδων, ΜΜΕ και διάφορους επιτήδειους, για να αποπροσανατολίζονται από τα πραγματικά προβλήματα, της ανεργίας, της φτώχειας και όλων των αδιεξόδων που δημιουργεί το κυνήγι του κέρδους!

"Δεν πάει άλλο πια" με την αξιοποίηση αυθόρμητων και μη αυθόρμητων επεισοδίων, προκειμένου να επιδειχτεί η αστυνομική ισχύς και βία και να ληφθούν πρόσθετα μέτρα αυταρχισμού και μαζικής τρομοκρατίας!».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org