Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ενίσχυση στο... παραένα

Το καλό για το τέλος άφησε ο Ολυμπιακός σχετικά με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, αφού χτες, λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, επισημοποίησε την απόκτηση ενός παίκτη, ενώ μέχρι την ώρα που γραφόταν το κείμενο φερόταν να είναι κοντά σε έναν ακόμη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι πρωταθλητές απέκτησαν μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού τον Τούρκο 25χρονο μεσοεπιθετικό (αλλά με βρετανικό διαβατήριο) Καζίμ Ρίτσαρντς, από τη Γαλατάσεραϊ. Μετά τη λήξη του δανεισμού το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα απόκτησης του παίκτη για δυο χρόνια. Ο Τουρκοκύπριος στην καταγωγή παίκτης με αγγλικές ρίζες έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγγλία και έχει αγωνιστεί στις Ιντεργουντ, ΚΠΡ, Αρσεναλ, Μπέρι.

Παράλληλα μέχρι αργά χτες το απόγευμα αναμενόταν να λυθεί το θέμα της απόκτησης και του Λευκορώσου 31χρονου επιθετικού μέσου Αλεξάντερ Χλεμπ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Η συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη (ο Ολυμπιακός θέλει να πληρώνεται με το παιχνίδι), το γεγονός ότι εάν αποκτηθεί θα πιάσει θέση ξένου (άρα κάποιος πρέπει να αποδεσμευτεί), καθώς και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν τα σημεία που παρέμεναν ανοικτά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ