Κυριακή 29 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συλλαλητήριο ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών

Η Κoμμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί τους νέους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μαθητές, τους φοιτητές, όλα τα παιδιά της εργατικής - λαϊκής οικογένειας να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ, την Πέμπτη 2 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα, στην Ομόνοια.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ τονίζει:

«Να σημάνει ξεσηκωμός ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών που προωθεί το άθλιο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και στηρίζει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ). Θέλουν να σπρώξουν τη νεολαία στην απάθεια, στην αδράνεια. Ειδικά τώρα που τσακίζεται κάθε δικαίωμα στη δουλειά, στη μόρφωση, στην υγεία, στον πολιτισμό. Με "ζαλισμένο" το μυαλό απ' τη ναρκω-θολούρα, να 'χει το κεφάλι κατεβασμένο μια ζωή. Η ΚΝΕ καλεί σε μαζικό και οργανωμένο αγώνα για να αποτραπεί η νομιμοποίηση των ναρκωτικών! Οχι σε όλα τα ναρκωτικά!

ΑΓΩΝΑΣ, ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ».

Στη Λάρισα

Σύσκεψη φορέων, συλλόγων, σωματείων, μαθητικών συμβουλίων, με θέμα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών διοργανώνουν, αύριο Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λάρισας και το Νομαρχιακό Συμβούλιο ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ(3/3/2012)
Πρωτοβουλίες ενάντια στο επικίνδυνο ναρκω-νομοσχέδιο(7/2/2012)
Πλούσια πολύμορφη δράση της ΚΝΕ(4/2/2012)
Πλούσια δράση ενάντια στο επικίνδυνο νομοσχέδιο(31/1/2012)
Δράσεις ενάντια στο επικίνδυνο ναρκω - νομοσχέδιο(27/1/2012)
«Στόχος ο παροπλισμός της νεολαίας»(17/3/2011)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org