Κυριακή 22 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Κυριακή

  • Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών, στις 8 μ.μ., στα Βούρβουρα Αρκαδίας. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Η Δυτική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Πετρούπολης (Κωνσταντινουπόλεως και Βουτσαλή) στις 7 μ.μ.
  • Λαϊκό γλέντι με Κρητική παραδοσιακή μουσική θα πραγματοποιήσει η ΚΟ Μεσσαράς του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ. στο κέντρο «Οαση» στα Καπαριανά. Θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Περιοχής Κρήτης του Κόμματος και Γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου.

Αύριο Δευτέρα

  • Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση των Λαϊκών Επιτροπών Θεσσαλονίκης, στη ΔΕΗ της Παπαναστασίου. Στη συνέχεια, στις 12 μ.μ., θα παραβρεθεί στην κινητοποίηση των αγροτών έξω από τον ΕΛΓΑ Βέροιας.
  • Στις 7 π.μ., ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση των Λαϊκών Επιτροπών Θεσσαλονίκης, στη ΔΕΗ της Αγίου Δημητρίου.
  • Στις 7 π.μ., η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση των Λαϊκών Επιτροπών Θεσσαλονίκης, στη ΔΕΗ της Αισώπου. Στη συνέχεια, στις 10.30 π.μ., θα συναντηθεί με το Σύλλογο Εργαζομένων στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης.
  • Η Νοτιοδυτική Αχτίδα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στο επαναστατικό τραγούδι στις 8 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.
  • Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στις 7 μ.μ., στα νέα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Παύλου Μελά 65 και Γαλλίας.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση(23/2/2018)
ΑΤΙΤΛΟ(6/4/2012)
Πρόγραμμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ(3/4/2012)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(12/10/2007)
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ(1/2/1997)
Περιοδείες - συγκεντρώσεις του ΚΚΕ(16/9/1996)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org