Κυριακή 20 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοροϊδεύει το λαό της Αθήνας

Κοροϊδεύει χοντρά το λαό της Αθήνας η φιλοκυβερνητική δημοτική αρχή της πρωτεύουσας (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Οικολόγοι) αναφορικά με το νέο φοροχαράτσι που επιχειρείται να εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Σε ανακοίνωσή της βρίσκει να πει ότι «θεωρεί πολιτικά εσφαλμένη τη σύνδεση της είσπραξης φόρων της Κεντρικής Κυβέρνησης με την είσπραξη λογαριασμών κοινής ωφέλειας», ότι «η καθυστέρηση ή μη εξόφληση των λογαριασμών, λόγω της πρόσθετης δαπάνης του φόρου (...) δημιουργεί προβλήματα και στην ομαλή λειτουργία των δήμων, για τους οποίους τα συνεισπραττόμενα με τη ΔΕΗ δημοτικά τέλη αποτελούν στοιχειώδεις πόρους λειτουργίας», ή ότι ο δήμος «θα ενισχύσει τις υπηρεσίες του, προς διευκόλυνση των δημοτών στην αντιμετώπιση των θεμάτων που συνδέονται με το συγκεκριμένο νόμο, ως προς τη χορήγηση των στοιχείων και πιστοποιητικών για τη διόρθωση λαθών, την οικογενειακή κατάσταση, καθώς και τις παροχές συμβουλών κ.τ.λ.».

Αποδέχεται πλήρως το χαράτσωμα του λαού. Το απέδειξε και προχτές στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν αρνήθηκε να υιοθετήσει σχετικό σχέδιο απόφασης που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, να εκφράσει κάθετη αντίθεση στα νέα χαράτσια για τα σπίτια, να στηρίξει με κάθε τρόπο όσους αδυνατούν να τα πληρώσουν και όσους αρνούνται επίσης να κάνουν δραστικές περικοπές στις ανάγκες της ζωής τους για να τα πληρώσουν. Να ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες του δήμου (Ηλεκτρολογικό, Νομική Υπηρεσία, κ.ά.), προκειμένου να στηρίξουν όλους όσοι θα υποστούν τις συνέπειες της μη πληρωμής των χαρατσιών με διακοπή ρεύματος, νομικές κυρώσεις κ.λπ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ