Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε κίνδυνο οι συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό

Σε κίνδυνο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κολυμβητική Ομοσπονδία (ΚΟΕ) είναι, όπως φαίνεται, οι συμμετοχές των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, που θα κρίνει και τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Για τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (16-29/01/2012) απαιτούνται 100.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβάλει η ΚΟΕ στην οργανωτική επιτροπή των αγώνων μέχρι την 1η Δεκέμβρη. Επομένως, η Ομοσπονδία, που έχει ήδη πάρει παράταση, έχει περιθώριο δύο εβδομάδων για να λύσει το πρόβλημα, ενώ, ας σημειωθεί, ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ομοσπονδία κήρυξε μερική αναστολή των υποχρεώσεών της εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων.

  • Ως πρόβα ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων το τριήμερο 18-20 Νοέμβρη μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η σημερινή αναμέτρηση της ΝΕΠ με τον Ολυμπιακό (16.00) για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών, που γίνεται σήμερα εξαιτίας της συμμετοχής των δυο αντιπάλων στο ΛΕΝ Τρόφι.
  • Το Αργοστόλι αναμένεται να φιλοξενήσει το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στις αρχές Ιούνη το 2012. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με το Δήμο Κεφαλονιάς.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ