Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογές στο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων

Την Κυριακή 6 Νοέμβρη πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ), στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, σε μια συγκυρία όπου κλιμακώνεται η γενικευμένη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων. Σε τέτοιες συνθήκες, οι μισθωτοί, αυτοπασχολούμενοι, άνεργοι αρχιτέκτονες και συνολικά οι εργαζόμενοι δεν μπορεί απλά να απαντούν αμυντικά.

Ο αγώνας παρεμπόδισης των μέτρων πρέπει να γίνει κρίκος συσπείρωσης δυνάμεων και οργάνωσης της αντεπίθεσης. Στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται ήδη το πραγματικό ερώτημα «ανάπτυξη για το λαό ή τους μονοπωλιακούς ομίλους». Τώρα που ο μύθος της «κοινοτικής αλληλεγγύης» καταρρέει, ξεσκεπάζοντας το αντιδραστικό πρόσωπο της ΕΕ ως φύλακα των κερδών και της εξουσίας των μονοπωλίων, της ανισόμετρης ανάπτυξης και των οξυμένων αντιθέσεων, είναι η ώρα ο λαός να οργανώσει την αντεπίθεσή του, για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, απαλλαγμένο από την εξουσία των μονοπωλίων, με αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους.

Η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» καλεί όλους τους φίλους της να δώσουν με αποφασιστικότητα και μ' αυτό τον προσανατολισμό και την εκλογική μάχη στο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Η ενίσχυση της «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ» επιτρέπει να δώσουμε τη μάχη οργάνωσης της λαϊκής αντεπίθεσης από καλύτερες θέσεις. Την Κυριακή ψηφίζουμε - στηρίζουμε «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ». Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977227152, 6949209018 και στην ιστοσελίδα http://www.dpk.tee.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ