Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ακόμα αναμένουν εξόφληση

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός τους από τη δημοτική αρχή ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός σε βάρος των εποχικών που εργάζονταν στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Αγ. Ανδρέα Αν. Αττικής, η κοροϊδία τους από τη δημοτική αρχή ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ καθώς συνεχίζει να μην τους εξοφλεί για το σύνολο των δεδουλευμένων τους.

Οι περίπου 130 εποχικοί υπάλληλοι εργάζονται σκληρά για 117 μεροκάματα τη σεζόν (ως 7/10), εξυπηρετώντας παιδιά και ηλικιωμένους. Μπήκε Νοέμβρης και μέχρι χτες η δημοτική αρχή τούς όφειλε τα μεροκάματα από Σεπτέμβρη και μετά, συν τις Κυριακές και αργίες Ιουνίου και Ιουλίου.

Χτες οι απολυμένοι πλέον εποχικοί, που σημειωτέον διαβιούν χωρίς να έχουν εισόδημα από αλλού, μετέβησαν ομαδικά στο δημαρχείο της οδού Λιοσίων, διεκδικώντας συνάντηση με τον γγ του δήμου Θ. Λιβάνιο, ο οποίος κατά πώς φαίνεται απέφυγε να τους δει. Σε αυτό το κλίμα και στέλνοντάς τους από το ένα γραφείο στο άλλο και από τον έναν όροφο στον επόμενο, τελικά τους δέχτηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Γιαννοπούλου, που κατά πληροφορίες τους υποσχέθηκε ότι θα εξοφλούνταν ως τη 1 το μεσημέρι.

Αρκετά αργότερα, οι απολυμένοι έλαβαν ειδοποίηση με sms από την τράπεζα ότι κατατέθηκαν κάποια από τα δεδουλευμένα τους στους λογαριασμούς τους. Οπως τα υπολόγιζαν, ήταν τα μεροκάματα του Σεπτέμβρη, ίσως και τα λίγα του Οκτώβρη, χωρίς όμως να τους δοθεί το σύνολο όσων τους οφείλονται, οι Κυριακές (με την 75% προσαύξηση) και οι αργίες δύο μηνών. Πλέον εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους ώσπου να εξοφληθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ