Κυριακή 16 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19-20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011
Γενική απεργία Τετάρτη και Πέμπτη με το ΠΑΜΕ

Στις 19 και στις 20 Οκτώβρη όλοι ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ.Το ΠΑΜΕ σας καλεί την Τετάρτη 19 Οκτώβρη όλους και όλες στην Ομόνοια 11 π.μ. και πορεία στη Βουλή και συνεχίζουμε την Πέμπτη 20 του μήνα με περικύκλωση της Βουλής από όλες τις μεριές. Εχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε το σφαγιασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Για δύο μέρες να νεκρώσουν όλοι οι τόποι δουλειάς. Να μη γυρίσει γρανάζι. Κανείς στη δουλειά. Κανείς αυτοαπασχολούμενος στο μαγαζί. Συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Δε γυρίζει προπέλα στα λιμάνια

Οι ναυτεργάτες από αύριο στις 6 τα ξημερώματα κατεβαίνουν στους ντόκους για να δώσουν τη μάχη της πανελλαδικής τους απεργίας 17, 18 και 19 Οκτώβρη σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Στον Πειραιά στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας θα γίνει απεργιακή συγκέντρωση στην προβλήτα των πλοίων του Αργοσαρωνικού. Στις 5.30 το πρωί θα γίνει προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη για την περιφρούρηση της απεργίας. Την Τετάρτη 19 Οκτώβρη θα συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 11 το πρωί στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά.

Σήμερα στις 10 το πρωί θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά μέσα στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Αύριο Δευτέρα 17 Οκτώβρη η Επιτροπή Ανέργων Νίκαιας και μια σειρά συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν συγκέντρωση στις 9 το πρωί στο ΙΚΑ Νίκαιας, απαιτώντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους ανέργους.

Εντείνεται η δραστηριότητα

Στο μεταξύ συνεχίζεται και δυναμώνει η δραστηριότητα των ταξικών δυνάμεων. Η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση σήμερα Κυριακή 16 Οκτώβρη, στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Σύσκεψη των εργαζομένων στο υποκατάστημα της ΜΕΒΓΑΛ στην Αθήνα οργανώνει η Εργοστασιακή Επιτροπή της ΜΕΒΓΑΛ και το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, σήμερα Κυριακή στις 11 π.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου, στο ΕΚΑ (Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος), με θέμα την απεργιακή κινητοποίηση και την ανασυγκρότηση του σωματείου εργαζομένων στη ΜΕΒΓΑΛ.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού και Δέρματος, η οποία πήρε χαρακτηριστικά προετοιμασίας για την απεργία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ