Σάββατο 27 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Βατή κλήρωση

Βατή χαρακτηρίζεται γενικά η ετυμηγορία της κληρωτίδας (στον καταρτισμό των ομίλων του Europa League) για την ΑΕΚ. Βρίσκεται στον 12ο όμιλο μαζί με τις Αντερλεχτ (Βέλγιο), Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία). Βέβαια - όπως και οι ίδιοι οι «κιτρινόμαυροι» αναγνωρίζουν - το θετικό ή αρνητικό θα φανεί εντός παιδιάς. Και ταυτόχρονα με ικανή και αναγκαία συνθήκη η Ενωση να βελτιωθεί αισθητά. Διαφορετικά - με την ως τώρα εικόνα της - δεν έχει καμιά τύχη.

Ο Χιμένεθ εξέφρασε τη φιλοδοξία «της ομάδας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται» και δήλωσε «ευχαριστημένος, σε γενικές γραμμές, από την κλήρωση. «Αποφύγαμε κάποια μεγαθήρια» είπε, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ ισορροπημένος όμιλος, με τέσσερις ομάδες σχεδόν ισάξιες, χωρίς μεγάλο φαβορί, αλλά και χωρίς ομάδα που θεωρητικά θα ήταν το εύκολο θύμα για τους άλλους τρεις. Η δυσκολία σε αυτόν τον όμιλο, είναι πως είναι ισάξιες ομάδες. Ολα τα παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά. Στο δικό μας όμιλο μπορείς να τελειώσεις είτε πρώτος είτε τέταρτος».

Το πρόγραμμα του ομίλου είναι: Αντερλεχτ - ΑΕΚ και Στουρμ Γκρατς - Λοκομοτίβ Μόσχας (15/9), ΑΕΚ - Στουρμ Γκρατς και Λοκομοτίβ Μόσχας - Αντερλεχτ (29/9), Λοκομοτίβ Μόσχας - ΑΕΚ και Στουρμ Γκρατς - Αντερλεχτ (20/10), ΑΕΚ - Λοκομοτίβ Μόσχας και Αντερλεχτ - Στουρμ Γκρατς (3/11), ΑΕΚ - Αντερλεχτ και Λοκομοτίβ Μόσχας - Στουρμ Γκρατς (1/12), Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ και Αντερλεχτ - Λοκομοτίβ Μόσχας (14/12).

  • Συμβόλαιο ενός χρόνου (με δικαίωμα επέκτασης για ακόμα ένα) υπέγραψε χτες με την ΠΑΕ ο 31χρονος διεθνής Κολομβιανός μέσος, Φαμπιάν Αντρές Βάργκας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ