Παρασκευή 3 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» - ΚΕΘΕΑ
Ετήσια μεγάλη συναυλία

Την καθιερωμένη ετήσια συναυλία του θα πραγματοποιήσει και φέτος ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος «Παρέμβαση» του ΚΕΘΕΑ. Η συναυλία θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιούνη, στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Λυκαβηττού.

Φέτος τους σκοπούς του προγράμματος στηρίζει ο Παντελής Θαλασσινός και η Μάρθα Μαυροειδή (στο τραγούδι και τα έγχορδα), ενώ φιλική συμμετοχή θα έχουν οι: Βασίλης Σκουλάς, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιώτα Νέγκα, Σταμάτης Χατζηευσταθίου. Η τιμή εισιτηρίου θα είναι 20 ευρώ και η προπώληση θα γίνεται στα Γραφεία του Συλλόγου Οικογένειας (Σολωμού 27, 4ος όροφος, τηλέφωνο: 210.3302.426).

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος έχει σκοπό τη στήριξη του έργου του Θεραπευτικού Προγράμματος του ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», το οποίο δημιουργήθηκε το 1989 και για 23 συνεχή χρόνια, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους.

Εικαστική έκθεση

Επίσης, το πρόγραμμα απεξάρτησης «ΔΙΑΒΑΣΗ» του ΚΕΘΕΑ, στο πλαίσιο του γιορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει την ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα «ΣΠΙΤΙ», στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Κωστής Παλαμάς». Τα εγκαίνια της δωρεάν και ανοιχτής για όλο το κοινό έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ώρα 20.30 και η διάρκειά της είναι μέχρι τις 19 Ιουνίου. Τους 100 φτάνουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» και προσέφεραν στην έκθεση το δικό τους εικαστικό έργο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ