Σάββατο 21 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, Παράρτημα Χαλανδρίου και η ΟΒ Χαλανδρίου της ΚΝΕ πραγματοποιούν, αύριο Κυριακή 22 Μάη 2011 και ώρα 11 το πρωί, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Χαλανδρίου (Γυφτοπούλου 2 και Γκίνη), ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ στη μνήμη όλων των αγωνιστών από την περιοχή, που εκτελέστηκαν την περίοδο της Κατοχής, εκείνων που εκτελέστηκαν ή έπεσαν μαχόμενοι τους κατακτητές ή εξοντώθηκαν στα χιτλερικά στρατόπεδα, καθώς και των μελών αγωνιστών του Παραρτήματος που «έφυγαν» μέχρι σήμερα.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση - αφιέρωμα στα 66 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών (9 Μάη 1945) και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Αγωνιστών.

-- Εκδήλωση τιμής στους ήρωες του Μπλόκου της Ελευσίνας (29.4.1944) διοργανώνει, αύριο Κυριακή 22 Μάη, ώρα 11 το πρωί, στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ελευσίνας και Πέριξ. Στις 10.30 π.μ. θα γίνει προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων και από εκεί, με τα λάβαρα της Αντίστασης και με το ταμπλό των ηρώων, οι συμμετέχοντες θα πορευθούν στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ