Τετάρτη 20 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΕ
Προβλήματα για Πανιώνιο και Ηρακλή

Σε θρίλερ για τον Πανιώνιο και τον Ηρακλή εξελίσσεται η διαδικασία εξασφάλισης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από το Πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, πιθανότατα σήμερα, προέκυψε πρόβλημα με τους φακέλους αδειοδότησης των δύο ΠΑΕ. Αντίθετα, έτοιμοι να πάρουν το πράσινο φως είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Πανσερραϊκός.

Από τη «κυανόλευκη» ΠΑΕ ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και η οριστική απόφαση της Επιτροπής αναμένεται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ γνωστοποίησε το γεγονός με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της στην οποία ανέφερε:

«Ολοκληρώθηκε, η διαδικασία ελέγχου του φακέλου Αδειοδότησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ζήτησε την προσκόμιση κάποιων συμπληρωματικών στοιχείων και την παροχή κάποιων διευκρινίσεων και επεξηγήσεων σχετικά με στοιχεία του φακέλου, για αύριο, Μ. Τετάρτη 20/4, οπότε και θα ανακοινώσει τη σχετική απόφασή της».

Η δεύτερη ΠΑΕ που αντιμετώπισε πρόβλημα ήταν ο Πανιώνιος. Μένει να φανεί αν υπάρχει αρνητική εισήγηση σε πρώτο βαθμό ή ζητήθηκαν επιπρόσθετα στοιχεία, όπως και στην περίπτωση του Ηρακλή.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και Δευτεροβάθμιο όργανο σε περίπτωση μη εξασφάλισης της αδειοδότησης. Σε περίπτωση που κάποια ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας δεν εξασφαλίσει την άδεια, τότε τη θέση της θα πάρει, σύμφωνα με την απόφαση στο τελευταίο ΔΣ της ΕΠΟ, η επόμενη ομάδα της Φούντμπολ Λίγκας μετά από τις τρεις που θα κερδίσουν την άνοδό τους (σ.σ. οι δύο πρώτοι απευθείας και ο τρίτος μετά από αγώνες πλέι οφ).

Αντίθετα, ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που κατέθεσαν νωρίτερα τους φακέλους τους, δε φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και αναμένουν απλά την τυπική επιβεβαίωση για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, όπως και οι Ολυμπιακός Βόλου και Πανσερραϊκός. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων αποχώρησαν από τα γραφεία της ΕΠΟ όντας αισιόδοξοι και έτσι οι δύο «Δικέφαλοι» φαίνεται πως θα ακολουθήσουν τις άλλες δέκα ΠΑΕ που τη Μεγάλη Δευτέρα πήραν το πράσινο φως από το Πρωτοβάθμιο όργανο.

Τη Δευτέρα, με επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής, εξασφάλισαν την αδειοδότηση οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης, Καβάλα, Εργοτέλης, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ΕΕΑ «έκοψε» την Ηλιούπολη(2022-11-04 00:00:00.0)
Εκτός αδειοδότησης ΠΑΟ και Πανιώνιος(2018-06-13 00:00:00.0)
Παρατυπίες για να σωθεί το προϊόν(2013-06-01 00:00:00.0)
Αγώνες στα δικαστήρια(2011-08-17 00:00:00.0)
Εν αναμονή των διώξεων(2011-07-12 00:00:00.0)
ΗΡΑΚΛΗΣ(2010-06-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ