Κυριακή 13 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Κυτόπουλος
Νίκος Κυτόπουλος
φωτο 2

Η ΚΟΒ Λογοτεχνών προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ, αντί για στεφάνι, στην μνήμη του σ. ΝΙΚΟΥ ΚΥΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Επίσης, η ΚΟΒ Λογοτεχνών του ΚΚΕ προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ, αντί για στεφάνι, στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΑΥΓΗΤΙΔΗ.

***

φωτο

Δυο χρόνια χωρίς την καθηγήτρια μουσικής ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΜΠΑΚΗ. Γνήσιο τέκνο αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, το Φλεβάρη του 2009. Μεγάλωσε και σπούδασε και εργάστηκε ως πρόσφυγας στην ξενιτιά. Αλλά επέλεξε να ζήσει στην πατρίδα της, τη χώρα που δυστυχώς δε δίνει αξία στους ανθρώπους με αξία... Δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησε στο επαγγελματικό της πεδίο. Δυστυχώς, το κενό αυτό δεν αναπληρώνεται για τη μητέρα της Ροδάμα Κουμπάκη και τον αδελφό της Βασίλη Κουμπάκη. Μένει μόνο η ανάμνησή της και το έργο της.

Στη μνήμη της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΥΜΠΑΚΗ, αντί για μνημόσυνο, η μητέρα της προσφέρει στο όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ, τον «Ριζοσπάστη», οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ.

***

φωτο 2

Πέρασαν 3 χρόνια χωρίς τους αγαπημένους μας, ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ και του γιου της, ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Στη μνήμη τους, που παραμένει ζωντανή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων, 100 ευρώ.

Οικογένεια Σουλόπουλου

***

φωτό

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που πέθανε ο σύντροφος ΠΑΛΑΠΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Μέλος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

Η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΑΣΠΑΣΙΑΣ (ΑΝΘΟΥΛΗ) που «έφυγε» από κοντά μας στις 14.2.2011, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω τη ΚΟ Αγίας Παρασκευής.

Ιωάννα, Μαίρη και Γιώργος Ανθούλης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΣ
***

φωτό

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 2 Φλεβάρη, η οικογένειά του προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μεταλλικού.

***

φωτό

Στις 10.3.2011 συμπληρώνονται 84 χρόνια από τότε που γεννήθηκε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ από το χωριό Αγιος Βαρθολομαίος της Φλώρινας. Από τα νεανικά του χρόνια έγινε μέλος του ΚΚΕ. Μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ και στον ΔΣΕ πήρε μέρος σε πολλές μάχες σε Γράμμο - Βίτσι - Χάσια και όπου τον καλούσε το καθήκον. Το 1949 βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Πολωνίας όπου έζησε 30 χρόνια, μέχρι που επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του στα 1978 και εγκαταστάθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης όπου έζησε μέχρι το θάνατό του, στις 27.6.2008. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως υποδειγματικό σύζυγο, πατέρα και παππού.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ και στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

Η σύζυγος, Ιωάννα

Τα παιδιά, Αντώνης και Αννα

Ο εγγονός, Πρόδρομος

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΥΓΟΥΜΗ, η κόρη του Ελένη Ζυγούμη και ο γαμπρός του Νίκος Φωτίου, την ημέρα του εορτασμού της επετείου ίδρυσης της ΕΠΟΝ από το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Αμαρουσίου, πρόσφεραν στο Παράρτημα 50 ευρώ ενίσχυση.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγωνιστή συνδικαλιστή ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ.

ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
***

φωτο

Την 1η Μαρτίου 2011, συμπληρώθηκαν επτά χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΧΡΑ. Γεννήθηκε στην Ανω Αγόριανη Δομοκού το 1918. Ελαβε μέρος στην Εθνική Αντίστασης και στον ΔΣΕ. Ηταν στο τάγμα του Μπαντέκου σε ομάδα σαμποτέρ και μετά την ανασύνταξη το 1948 στην 192 Ταξιαρχία της Ιης Μεραρχίας. Στις 19 Γενάρη 1949, στη μάχη του Καρπενησίου τραυματίζεται βαριά χάνοντας το αριστερό του χέρι. Τραυματίας ακολουθεί τους συναγωνιστές του στον Γράμμο και μετά την υποχώρησή του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του το 1965 και ζούσε μόνιμα στην Ομβριακή Δομοκού.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Κωνσταντία και τα παιδιά του, Ντότσικας Δημήτριος και Παναγιώτης Μπούχρας, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

φωτό

Στις 19 Φλεβάρη «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, αντισυνταγματάρχης του ΕΛΑΣ, σ. ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ. Η πολιτική του κηδεία έγινε στις 21 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στα 1921, οργανώθηκε στην ΟΚΝΕ το 1934 και στο Κόμμα το 1940. Μετά τη Βάρκιζα πέρασε στην παρανομία, συνελήφθη, φυλακίστηκε και εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Διατέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος της ΠΟΛ. Μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και αγωνίστηκε αταλάντευτα για την πραγμάτωσή τους.

ΣΕΡΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
Στη μνήμη του, τα παιδιά του, Χρυσόστομος, Φοίβος και Ηλέκτρα, προσφέρουν 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Λογιστών, 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 100 ευρώ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών.

***

φωτό

Στις 5.2.2011 έφυγε απρόσμενα και πρόωρα από τη ζωή, ο αγαπημένος μας ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων, το ποσό των 300 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε με ανιδιοτέλεια και σταθερότητα όλη του τη ζωή για έναν καλύτερο κόσμο. Ευχαριστούμε όλους όσοι τον αποχαιρέτησαν ή τον τίμησαν με κάθε τρόπο.

Η αδελφή του, Μαρία

ο ανιψιός του Ιωσήφ Λαγουβάρδος

***

Στις 24 του Μάρτη 2011 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του τελευταίου αντάρτη του ΔΣΕ στην Κεφαλλονιά, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ του Γεράσιμου.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του, Κάκια και τα παιδιά του, Κωνσταντής και Ευδοξία, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ.

***

φωτό

Η σ. Κούβαρη Μαρία πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ, στη μνήμη του συζύγου της, ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ, Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

***

φωτο

Η σ. Ανδρομάχη Σερέτη πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 20 ευρώ, στη μνήμη του συζύγου της, ΣΕΡΕΤΗ ΦΩΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και των κοινωνικών αγώνων.

***

φωτό

Η σ. Βαγγελιώ Μουρτζίκου πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ, στη μνήμη του συζύγου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ.

***

Στη μνήμη του αξέχαστου αδερφού μου ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ που σκοτώθηκε στα 1948, του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ που πέθανε στην Τσεχοσλοβακία το 1975, του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΑΝΑΤΟΡΙΔΗ, λοχαγού του ΔΣΕ, των εξαδέλφων μου, ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΑΝΤΕΛΗ, ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, του ΤΑΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, δάσκαλου τον οποίο δολοφόνησαν ταγματασφαλίτες στο χωριό Τούμπα Κιλκίς το 1944. Επίσης, στη μνήμη των μαχητών του ΔΣΕ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και ΤΑΣΟΥ ΚΕΡΕΜΙΔΗ από το Μεσσιανό Κιλκίς, προσφέρω 120 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ντεπό.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Κώστας Παντελιάδης

***

φωτο

Στη μνήμη των γονιών μου, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΑΝΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ, του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, που στις 6 Μάρτη έκλεισαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας και του γαμπρού μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΚΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιπποκράτη Λάρισας.

Ελένη Σπανού

***

φωτό

Ο ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1923. Η αγωνιστική του δράση άρχισε στα 18 του χρόνια, έγινε μέλος του ΚΚΕ το 1944. Φυλακίστηκε το 1945 στις φυλακές Ζακύνθου, Κέρκυρας, Αλικαρνασσού και αποφυλακίστηκε στα 1963. Το 1967, η χούντα τον έστειλε για 3 χρόνια εξορία στα Γιούρα. Ηταν πιστός στο ΚΚΕ. Σκεπασμένος με τη σημαία του ΚΚΕ «έφυγε» από κοντά μας με πολιτική κηδεία στο νεκροταφείο Ζωγράφου, το Φεβρουάριο του 2011.

Στη μνήμη του, σύντροφοί του της ΚΟΒ Γέρακα προσφέρουν 40 ευρώ στο Κόμμα.

***

φωτο 3

Στη μνήμη των συντρόφων μου:

ΒΕΝΕΤΣΑΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) που ως το τέλος της ζωής του αγωνιζόταν για να δει ο λαός μας καλύτερες μέρες και πλήρωσε με πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες σε Μακρονήσι, Αϊ - Στράτη, Γιούρα, Παρθένι.

ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΙΔΗ (φωτ.) που πιάστηκε και βασανίστηκε στα κρατητήρια της ασφάλειας, καταδικάστηκε σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο και εκτελέστηκε τον Ιούνη του 1948. Καθώς και στη μνήμη των κουνιάδων μου, ΒΑΣΙΛΗ και ΘΩΜΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, αξιωματικών του τακτικού στρατού και μετέπειτα του ΔΣΕ. Επίσης και στη μνήμη των αδελφών μου, ΙΓΝΑΝΤΗ και ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, αντιστασιακών, καθώς και στη μνήμη της ακούραστης αγωνίστριας, σ. ΜΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥ (φωτ.) η οποία και με στεφάνωσε με τον ΒΕΝΕΤΣΑΝΗ, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Περισσού, 120 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΙΝΑ
Δ. Βενετσανοπούλου

***

φωτό

Στις 9 Φλεβάρη 2011 έπαψε να χτυπά η φλογερή επαναστατική καρδιά του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ. Σήμερα Κυριακή, 13 Μάρτη 2011, και ώρα 11 το πρωί, τελούμε το 40ήμερο μνημόσυνό του στον Αϊ - Δημήτρη στην Πετρούπολη.

Στην κηδεία του που έγινε στο Νεκροταφείο Πετρούπολης μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης, οδύνης και συγκίνησης, πλήθος κόσμου, συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Νίκο. Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου το 1956 από εργατική οικογένεια (οπαδών του ΚΚΕ) και αργότερα εγκαταστάθηκαν στην Πετρούπολη. Ανθρωπος ακέραιος, γνήσια λαϊκός, ανεπιτήδευτος και ανιδιοτελής, κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη όλων όσοι τον γνώρισαν, φίλων και αντιπάλων. Δέθηκε αναπόσπαστα με την τάξη του και πάλεψε στο πεδίο των πολιτικών - ταξικών αγώνων για ιδανικά και οράματα, για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, δίκαιη, σοσιαλιστική, κομμουνιστική. Στάθηκε σ' όλη του τη ζωή περήφανος κομμουνιστής με στέρεη πεποίθηση ότι ο κόσμος θ' αλλάξει, ο σοσιαλισμός θα νικήσει. Αφήνει παρακαταθήκη το παράδειγμα της σεμνής αγωνιστικής ζωής του στο δύσκολο μα όμορφο αγώνα που συνεχίζεται. Η αξιοπρέπειά του, η σεμνότητά του, η αναγνώριση της προσφοράς του, η αγάπη και η εκτίμηση όλων μας για τον Νίκο ας είναι μικρή παρηγοριά για την αγαπημένη του σύζυγο Γιώτα, τα παιδιά του Σοφία και Χριστόφορο, τον πατέρα του και τ' αδέλφια του.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του, οι σύντροφοι και φίλοι του από την Πετρούπολη προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πετρούπολης του ΚΚΕ, το ποσό των 400 ευρώ.

***

φωτο

«Εφυγε» από τη ζωή στις 9 Φλεβάρη 2011 η αγωνίστρια ΑΛΕΓΡΑ ΣΚΥΦΤΗ. Στα Τρίκαλα όπου γεννήθηκε από ισπανοεβραίους γονείς στις 17 Γενάρη του 1916 έδωσε τους πρώτους νεανικούς της αγώνες. Σε ηλικία 19 ετών εντάχθηκε στο ΚΚΕ στην οργάνωση του Βόλου. Βρέθηκε στο Βόλο μαζί με τη διωκόμενη οικογένειά της, μετά την εξέγερση των αγροτών στα Τρίκαλα, όπου πρωτοστάτησε ο θείος της Ραφαήλ Φελούς, γραμματέας, τότε (1925), της Οργάνωσης του ΚΚΕ στα Τρίκαλα. Στη μαύρη εποχή της φασιστικής Μεταξικής δικτατορίας της 4ης Αυγούστου λόγω της δράσης της συλλαμβάνεται και εξορίζεται στη Φολέγανδρο. Ξαναγυρίζει στο Βόλο την Κατοχή μ' εντολή της Οργάνωσης του ΚΚΕ και συμμετέχει δραστήρια στον αγώνα του Κόμματος από τις γραμμές του ΕΛΑΣ εναντίον των Γερμανών κατακτητών. Βοήθησε στη διάσωση πολλών Εβραίων πολιτών και αγωνιστών. Παίρνει ενεργά μέρος στον ΔΣΕ κι αγωνίζεται με θέρμη για τα ιδανικά του. Μετά την απελευθέρωση επιλέγεται στην καθοδήγηση του ΚΚΕ και στο 7ο Συνέδριό του εκλέγεται αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ. Σε συνθήκες παρανομίας στο Βόλο γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της γιατρό Τάκη Σκύφτη, στην κλινική του οποίου κρυβόταν από τους «εθνικόφρονες» διώκτες της. Με την ήττα του ΔΣΕ πήρε αναγκαστικά το δρόμο της προσφυγιάς φτάνοντας στη Λιψία της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Η Αλέγρα Φελούς - Σκύφτη με εντολή του ΚΚΕ γύρισε παράνομα στην Ελλάδα το 1955, για συμμετοχή στην Κομματική Οργάνωση και δράση του εργαζόμενου λαού. Το 1968 πέρασε στο λεγόμενο ΚΚΕ εσωτερικού. Με την πτώση της χούντας το 1974 η Αλέγρα Σκύφτη μετά από πολλά χρόνια προσφυγιάς επέστρεψε στην Ελλάδα.

ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
Ολόκληρη η ζωή της ήταν συνειδητά δοσμένη στους αγώνες για ελευθερία, δικαιοσύνη και κοινωνική πρόοδο του ελληνικού λαού. Μέχρι τέλους έμεινε πιστή στα ιδανικά των αγώνων που υπαγόρευε η συνείδησή της.

Στη μνήμη της, η Ντίνα Τσιώκου και ο Γιώργος Τσιώκος προσφέρουν, συμβολικά, για το «Σπίτι του Αγωνιστή» 200 ευρώ.


ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΥΓΟΥΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΥΓΟΥΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΜΠΑΚΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΜΠΑΚΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΧΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΧΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ

Νίκος Καράμπελας
Νίκος Καράμπελας

Διονύσιος Στεριώτης
Διονύσιος Στεριώτης

Νίκος Δημητρόπουλος
Νίκος Δημητρόπουλος

Μιχάλης Παλαπανίδης
Μιχάλης Παλαπανίδης

Σάββας Χρηστίδης
Σάββας Χρηστίδης

Αλέγρα Σκύφτη
Αλέγρα Σκύφτη

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org