Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ των στοιχείων των δραστών της επίθεσης εναντίον του Αλέκου Αλαβάνου πέρσι τον Οκτώβρη στον Αγιο Παντελεήμονα, ανακοίνωσε χτες η ΕΛ.ΑΣ. Ετσι, τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, ανακοινώθηκε ότι πρόκειται για πέντε άτομα, δύο άνδρες, δύο γυναίκες και έναν ανήλικο 16 χρόνων, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Οι πέντε δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ χτες, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, η 27χρονη Φέι Μαρί Μάγιερ. Να σημειωθεί ότι το Συμβούλιο τάχθηκε με την εισήγηση της εισαγγελέως που είχε προτείνει την προφυλάκισή της. Η 27χρονη διώκεται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για τρομοκρατικές πράξεις. Η Ελληνική Αστυνομία είχε αφήσει να «διαρρεύσει», και μεταδόθηκε από ΜΜΕ, σύνδεση των γονιών της Φέι-Μαρί Μάγιερ με την RAF, το οποίο διαψεύστηκε από τις γερμανικές αρχές. Εκ των υστέρων, υπήρξε «αποκήρυξη» του σφάλματος... και συστάσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το θέμα. Με ανακοίνωση, οι συνήγοροί της επισημαίνουν ανάμεσα σε άλλα ότι μετά το «δημόσιο διασυρμό της» για το «δήθεν τρομοκρατικό οικογενειακό παρελθόν της» η Φέι - Μαρί Μάγιερ «απήχθη» σήμερα το μεσημέρι έξω από το σπίτι της, από αστυνομικές δυνάμεις, μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕ ΧΤΕΣΙΝΗ Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ενός εκατομμυρίου ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του καταζητούμενου Β. Παλαιοκώστα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ χτες τα ξημερώματα 24χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε ιδιοκτήτη μπαρ όπου προηγουμένως είχε δημιουργήσει επεισόδιο με άλλους θαμώνες. Η σύλληψη έγινε στο Παγκράτι και ο ειδικός φρουρός οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου και αργότερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων, αλλά και την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ