Κυριακή 13 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

ΣΕ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ έχει εξελιχθεί η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας με τη δημιουργική και αναπτυξιακή δουλειά πάνω από 40 χρόνια του τοπικού σκακιστικού συλλόγου, ο οποίος έχει μετονομαστεί τα 6 τελευταία χρόνια σε Σκακιστικό Ομιλο Νέας Φιλαδέλφειας. Ενας όμιλος σκακιού ζωντανός με κύρος και αναγνώριση, με διοργανώσεις, δωρεάν μαθήματα, τουρνουά χωρίς παράβολο και πολιτιστική δραστηριότητα. Ενας σύλλογος που πιστεύει στο μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, στον ευρύτερο κοινωνικό και παιδαγωγικό ρόλο που μπορεί να παίξει.

Στο τέλος του Γενάρη, στα πλαίσια της καθιερωμένης γιορτής για το κόψιμο της πίτας πολλοί μικροί και μεγάλοι φίλοι του σκακιού γέμισαν την αίθουσα των εκδηλώσεων και έγιναν απονομές επάθλων στους σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ.

Τη σκακιστική ανάπτυξη στη Νέα Φιλαδέλφεια, συμπληρώνει από το 2005 και το νεοϊδρυθέν σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ. (Στη φωτ., έξω από το εντευκτήριο του Σ.Ο.Ν.Φ. μαζί με τους σκακιστές και σκακίστριες και σκακιστικοί παράγοντες όπως οι Οδ. Βαζελάκης, Ντ. Σερετάκη κ.ά.)


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ