Δύο σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώνει σήμερα Σάββατο η ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τις εξής:
- Παρουσίαση του βιβλίου «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ» των Ρ.Ο. Μπόγερ και Χ.Μ. Μορέ, οργανώνουν οι Εργατικές Οργανώσεις της Οργάνωσης Πόλης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην ΕΔΟΘ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσικό αφιέρωμα στο αμερικανικό εργατικό τραγούδι, με τη θεατρική παράσταση «Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ», έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.
- Εκδήλωση - ξενάγηση στις φυλακές του Γεντί Κουλέ διοργανώνουν στις 11 το πρωί οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Κατσαρός από το Σύλλογο Φυλακισθέντων - Εξορισθέντων περιόδου 1967-74 και ο Γιάννης Δελής από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.
- Εκδήλωση με θέμα «Κατακτήσεις των εργαζομένων στη Σοβιετική Ενωση και στις άλλες σοσιαλιστικές χώρες», διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, στις 6.30 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Βορειοανατολικής Αττικής της ΚΝΕ.