Παρασκευή 21 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ
Για τον εκβιασμό εργαζομένων στη Γυμναστική Ομοσπονδία

Την απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης της Γυμναστικής Ομοσπονδίας να τιμωρεί και επί της ουσίας να εκβιάζει οκτώ εργαζομένους - καθυστερώντας την καταβολή οφειλομένων εννέα μηνών - επειδή αντέδρασαν στην απόφαση να τους μεταθέσει στην Αθήνα καταγγέλλουν με Ερώτησή τους προς τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και Νίκος Μωραΐτης. Στην Ερώτηση αναφέρονται τα εξής:

«H Eλληνική Γυμναστική Ομοσπονδία επιμένοντας στην απαράδεκτη απόφασή της για άμεση μετάθεση των οκτώ εργαζομένων της από την Πάτρα στην Αθήνα προχωρεί στην τιμωρία των εργαζομένων που δεν αποδέχονται την παραπάνω μετάθεση και διεκδικούν την παραμονή τους στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, παρανόμως και χωρίς κανένα πρόσχημα δεν τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους, με αποτέλεσμα να τους χρωστάει τους μισθούς εννέα μηνών, οδηγώντας στην απόγνωση.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός

-- Από τη στιγμή που ο προϋπολογισμός της παραπάνω ομοσπονδίας χρηματοδοτείται από την ΓΓΑ τι μέτρα θα λάβει για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων;

-- Πώς θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη απασχόλησή τους στην Πάτρα;»


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ