Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Κινητοποιήσεις κατά της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Λάρισα
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Λάρισα
«Δε θα αφήσουμε να περάσει καμία ατομική σύμβαση εργασίας, καμία μείωση στα εισοδήματά μας» διεμήνυσαν χτες το βράδυ εργαζόμενοι στις πρωτεύουσες των θεσσαλικών νομών, που διαδήλωσαν κατά της κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων.

Συμμετέχοντας στις μαχητικές πικετοφορίες που διοργάνωσαν οι τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ, σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους των τεσσάρων πόλεων, βροντοφωνάζοντας αγωνιστικά συνθήματα, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους να εντείνουν την ταξική πάλη για την απόκρουση της σφοδρής επίθεσης που δέχονται από κυβέρνηση και τρόικα και για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

«Επιβάλλεται, χωρίς καμία καθυστέρηση, να οργανώσουμε τώρα τον αγώνα για την υπεράσπιση των ΣΣΕ στους χώρους δουλειάς, για να μην περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας λίγο πριν ξεκινήσει η πικετοφορία, στη Λάρισα, ο Γ. Σκόκας, μέλος της Γραμματείας Λάρισας του ΠΑΜΕ.

Οι εργαζόμενοι όρισαν νέο ραντεβού στα κοινά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, που θα γίνουν την ημέρα της πανεργατικής απεργίας στις 15 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ