Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΛΗΣ κόντρα στον αντιλαϊκό πόλεμο κυβέρνησης - τρόικας

ΚΚΕ: Είναι κατεπείγον ζήτημα η διαμόρφωση κοινού εργατικού - λαϊκού μετώπου αντεπίθεσης για την προστασία του λαού, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων

  • Κυβέρνηση και τρόικα κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά της ζωής και των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, των μικρών εμπόρων και των βιοτεχνών, των φτωχών αγροτών. Αμεσος στόχος τους είναι η νέα δραστική μείωση των μισθών, οι απολύσεις και η εργασιακή ανασφάλεια, οι επικίνδυνες περικοπές σε Υγεία - Πρόνοια και άλλες κοινωνικές δαπάνες, η παράδοση δημόσιων υποδομών και περιουσίας στους μεγάλους επιχειρηματίες.
  • Καμία ανοχή στα ψέματα και στα εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και των συμμάχων της. Το μνημόνιο διαρκείας, ο δρόμος των θυσιών στον οποίο οδηγούν τους εργαζόμενους η κυβέρνηση και η ΕΕ για να στηριχθούν τα κέρδη και η ανταγωνιστικότητα των μεγάλων επιχειρηματιών, δεν έχει ούτε τέλος ούτε αποτέλεσμα για τα λαϊκά στρώματα. Εδώ και τώρα κοινό εργατικό - λαϊκό μέτωπο αντεπίθεσης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ