Σάββατο 20 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ
Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για το σχολείο του Ναυστάθμου

Καταγγελίες για ενέργειες και παρεμβάσεις της Διοίκησης του Ναυστάθμου Κρήτης στο εκπαιδευτικό έργο του Σχολείου που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Σούδας και στις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, κάνουν με ανακοινώσεις τους τόσο ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χανίων, όσο και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών, με προχτεσινή ανακοίνωση που δημοσίευσαν.

Οι σύλλογοι των εκπαιδευτικών καταγγέλλουν τη διοίκηση του Ναυστάθμου για παρέμβαση στο περιεχόμενο της σχολικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου. «Αυτή, δυστυχώς», προσθέτουν οι Σύλλογοι, «δεν είναι η μοναδική παρέμβαση του κ. διοικητή στη λειτουργία του σχολείου». Και στην ανακοίνωση αναφέρεται προσπάθεια της διοίκησης του Ναυστάθμου να απομακρύνει εκπαιδευτικό του σχολείου από τη θέση του και προσπάθεια παρέμβασης στη διεύθυνση του σχολείου.

Με ανακοίνωσή της και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) ζητά άμεσα από τη Διοίκηση του Ναυστάθμου Σούδας Χανίων να περιοριστεί στα στρατιωτικά της καθήκοντα και να σταματήσει κάθε είδους παρέμβαση στο εκπαιδευτικό έργο του Σχολείου και τις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ