Κυριακή 31 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκεντρώσεις «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα, Κυριακή

Στην Αθήνα

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση οδηγών ταξί στην αίθουσα του σωματείου των φορτηγών - θα μιλήσει ο Μαμάης Βασίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ.μ συγκέντρωση στο περίπτερο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στο Καματερό (οδός Γούναρη) - θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

-- Στις 12 μ. συγκέντρωση σε καφενείο της πλατείας Παναιτωλίου στη Νέα Ιωνία - θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Συγκέντρωση σε καφενείο του Περιστερίου - θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα.

-- Στις 6 μ.μ. συγκέντρωση στο δημαρχείο Καλυβίων με ομιλητές το Γιάννη Γκιόκα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και τον Γιώργο Μπιθυμήτρη, υποψήφιο δήμαρχο Σαρωνικού.

Στην Αργολίδα

-- Συγκέντρωση στα Φίχτια, με επικεφαλείς τους Ναυσικά Μπαβέλη, υποψήφια δήμαρχο Αργους, Ανδρέα Βασιλείου, υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλίου και Γιώργο Θεοδοσίου, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Στην Εύβοια

-- Σύσκεψη στην παραλία της Κύμης με τη Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας.

Αύριο, Δευτέρα

Στην Αττική

-- Στις 10 π.μ. σε συγκέντρωση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Κηφισίας 7) θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση σε καφενείο στην περιοχή Ειρήνη της Νέας Ιωνίας (οδός Λυκούργου και Αμισού) με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 7 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος) θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με απολυμένους της Ολυμπιακής Αεροπορίας - θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Μητροπόλεως στα Ανω Λιόσια, με ομιλητές τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής και τον Δημήτρη Τσιουμπρή, υποψήφιο δήμαρχο Φυλής.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στο καφενείο της οδού Βυζαντίου στο Χαϊδάρι. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα.

-- Στις 7.30 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στη ΔΕΗ (Ρουφ) θα μιλήσει ο Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση με εργαζόμενους στα ΜΜΕ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2). Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών.

Στην Αργολίδα

-- Συγκέντρωση στη Νέα Κιο με επικεφαλείς τους Ναυσικά Μπαβέλη, υποψήφια δήμαρχο Αργους, Ανδρέα Βασιλείου, υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλίου και Γιώργο Θεοδοσίου, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Στην Ιθάκη

-- Στις 6 μ.μ στο συγκέντρωση στο Βαθύ της Ιθάκης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μαντζουράτος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς - Ιθάκης και ο Νώντας Μαυροκέφαλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιθάκης.

Τρίτη 2 Νοέμβρη

Στη Φθιώτιδα

-- Στις 6.30 μ.μ. η κεντρική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στη πλατεία Πάρκου της Λαμίας με κεντρικό ομιλητή το Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

--Στις 7 μ.μ ομιλία στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας με τον Χρήστο Οικονόμου, υποψήφιο δήμαρχο Στυλίδας.

Στη Βοιωτία

-- Στις 7.30 μ.μ. η κεντρική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς (Εθνικής Αντίστασης), με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ και υποψήφιο περιφερειάρχη Εύβοιας.

Στη Σάμο

-- Στις 7 μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην πλατεία Πυθαγόρα στη Σάμο. Θα μιλήσουν ο Στρατής Κόρακας, υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο Δημήτρης Μαυρατζώτης, υποψήφιος δήμαρχος Σάμου και ο Σταμάτης Φιλιππής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ