Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Να ρεφάρει την ήττα

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, δίνει αύριο η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών. Υποδέχεται (15:00, ΕΤ 1) στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης την δυνατή Νορβηγία. Είναι η δεύτερη αναμέτρηση των «γαλανόλευκων» για τον 6ο όμιλο (συμμετέχει ακόμα η Ολλανδία). Στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί στην Τσεχία με 32-20 και αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης πρέπει αύριο να κερδίσουν. Στα τελικά που θα γίνουν στην Σερβία (πλην των διοργανωτών και της κατόχου του τίτλου Γαλλίας) θα βρεθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Το σαββατοκύριακο συνεχίζεται, με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Θα αναμετρηθούν: ΣΗΜΕΡΑ: Παναιτωλικός ΓΦΣ - ΠΑΟΚ (16:00). ΑΥΡΙΟ: ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης - Αρίωνας Πτολεμαΐδας, (14:00), Αρης Νίκαιας - ΟΦΝ Ιωνίας, Μ. Αλέξανδρος - ΑΣΕ Ορμή (16:00), ΑΣ Μακεδονικός - Αναγέννηση Αρτας (18:00).

  • Η ρουμανική Ντουναρέα Μπραΐλα θα είναι η αντίπαλος του ΑΣΕ Ορμή στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας χάντμπολ των γυναικών. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Πάτρα, στις 13 ή 14 Νοεμβρίου, και η ρεβάνς μία βδομάδα αργότερα στην Μπραΐλα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ