Τρίτη 26 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Απόλυτη ταύτιση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Τη μαζική αξιοποίηση της ακίνητης δημόσιας περιουσίας, την παράδοσή της προς εκμετάλλευση στις μερίδες της πλουτοκρατίας διαφημίζουν στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ. Είναι η πολιτική που ήδη έχουν δρομολογήσει γα τα επόμενα χρόνια με πρόσχημα τα εμφανιζόμενα δημοσιονομικά ελλείμματα και το υπέρογκο κρατικό χρέος που είναι γέννημα - θρέμμα της πολιτικής που οι ίδιοι έχουν εφαρμόσει σε όφελος της πλουτοκρατίας και με εγκληματικές συνέπειες απέναντι στο λαό.

Αποκαλυπτικές για τις ταυτίσεις είναι οι ομιλίες στελεχών τους στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα την «Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας»:

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) και κυβερνητικό στέλεχος ξανάριξε στο τραπέζι σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ για τροποποίηση του νόμου για τον αιγιαλό και την παραλία, όπως ακριβώς δηλαδή ορέγονται τα μονοπώλια. Ο ΓΓ του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού συμπλήρωσε δηλώνοντας ότι η «οικονομική ύφεση οδηγεί στην πιεστική ανάγκη για προσέλκυση επενδύσεων και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας».

Από τη ΝΔ ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας έκανε λόγο για την ανάγκη αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας ως «αντίβαρο στο δημόσιο χρέος».


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ