Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και να ενισχυθούν οι δυνάμεις του ΚΚΕ

Σε εκδήλωση του ΚΚΕ με τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο λεκανοπέδιο Αττικής μίλησε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

  • Να πλατύνει όσο γίνεται περισσότερο η συζήτησή μας με τα εργατικά, λαϊκά στρώματα που υποφέρουν. Να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του. Πρέπει να διαμορφωθούν πυρήνες, εστίες, χώροι συστηματικής αντίστασης και αντεπίθεσης στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους και στη γειτονιά, από τα κάτω.
  • Υπάρχουν επείγοντα προβλήματα που δεν περιμένουν. Είτε αφορούν απολύσεις, είτε ανθρώπους που δεν έχουν βιβλιάριο ασθενείας, είτε λογαριασμούς που δεν πληρώνονται, είτε παιδικούς σταθμούς που δεν μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες.
  • Μετά την εκλογική μάχη θα μετρηθεί το επίπεδο συνείδησης και ικανότητας του λαού να αντεπεξέλθει το επόμενο διάστημα στη νέα επίθεση που θα δεχτεί και να ανοίξει ένα διαφορετικό δρόμο στον αγώνα, ένα διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, σε όφελός του.
  • Αν χάσουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, αν ενισχυθούν οι δυνάμεις του ΚΚΕ, που στήριξε και συνέβαλε στο σχηματισμό ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αυτοί οι δύο πραγματικά θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και οι ίδιοι, και το πολιτικό σύστημα στον τόπο μας, και η πλουτοκρατία.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ