Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1 - 0
Νίκη πρωτιάς

Προσπάθησε και στο τέλος δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ. Για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, επικράτησε στην Τούμπα, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0 (56' Ιβιτς) και απολαμβάνει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν καλύτεροι από τους Κροάτες. Εδειξαν όμως να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Πάλεψαν τις αδυναμίες τους, τις ικανότητες της αντιπάλου αλλά και τις αρνητικές συγκυρίες. Με κορυφαίες τις τέσσερις (μια πριν την έναρξη του αγώνα και τρεις κατά την διάρκειά του) αναγκαστικές αλλαγές. Βέβαια οι γηπεδούχοι είχαν σε κάποια σημεία και την απαραίτητη τύχη, ώστε να μη δεχθούν γκολ. Από την άλλη αν είχαν καλύτερες επιλογές, πιο «καθαρό μυαλό» θα μπορούσαν να... κλειδώσουν τους τρεις πόντους πριν το σφύριγμα της λήξης.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Βιγιαρεάλ κέρδισε τη Μπριζ με 2 - 1. Ετσι στην βαθμολογία προπορεύεται ο ΠΑΟΚ με 4 και ακολουθούν Ντιναμό, Βιγιαρεάλ 3, Μπριζ 1.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαΐντι (15' Σακελλαρίου), Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (80' Σαλπιγγίδης), Τσιρίλο (63' Ζουέλα), Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Σνάουτσνερ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κελάβα, Ιμπάνιες (77' Μοράλες), Ετό (71' Τόμετσακ), Σαμίρ, Βρσάλκο, Τσάγκο, Μπαντέλτζ, Μπίσκαν, Κουφρέ, Τονέλ, Ρουκάβινα (83' Μπετσιράι).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ