Κυριακή 26 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Δραστηριότητες

Σήμερα, Κυριακή 26 Σεπτέμβρη

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ο Αγγελος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος και ο Στρατής Κόρακας, υποψήφιος περιφερειάρχης Λέσβου, θα περιοδεύσουν από τις 11.30 το πρωί στα καφενεία της περιοχής Μυτιληναίικα. Στις 6.30 μ.μ., θα παραβρεθούν σε εκδήλωση μνήμης για το μπλόκο του Φάρου, στην πλ. Φάρου Νέας Σμύρνης.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας και ο Νώντας Κοτσικώνας θα περιοδεύσουν από τις 10 το πρωί στα χωριά Αγιος Γεώργιος, Κορώνεια και Αγία Τριάδα.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ο Νίκος Παπαγεωργίου θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων του ΚΚΕ (Αλκυόνης 15) στις 7 το βράδυ.

Αύριο, Δευτέρα 27 Σεπτέμβρη

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ο Βασίλης Δημόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει στις 10.30 το πρωί στη ΔΕΗ Καλλιθέας.

ΤΑΥΡΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ: Ο Παναγιώτης Κυριαζίδης, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει από τις 8.30 το πρωί στο 1ο και 2ο Ενιαίο Λύκειο Ταύρου (οδός Αγ. Σοφίας).

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ο Αγγελος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της Ελευθερίου Βενιζέλου (από Αγίας Παρασκευής μέχρι Αχιλλέως) και στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στην πλ. Μενεμένης.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Ο Θοδωρής Λιάπης, υποψήφιος δήμαρχος, θα μιλήσει σε σύσκεψη οπαδών στην Αργυρούπολη.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει από τις 7.30 το πρωί στους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Ο Θωμάς Κοτσαμπάς, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει στις 7 το πρωί στους εργαζόμενους του γκαράζ του δήμου και τις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει στην Αγ. Τριάδα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη σε καφενείο της περιοχής.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ο Δημήτρης Κατσαντώνης, υποψήφιος δήμαρχος, θα μιλήσει στην αίθουσα «Μαρία - Ελενα», στις 7 το βράδυ.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, θα περιοδεύσει στον ΟΑΕΔ Γαλατσίου, στις 9 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ