Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Ισοπαλία σε όλα

Η... φιλική προσφορά προς τη Γιουγκοσλαβία, ενός αυτογκόλ από τον Αγγελο Μπασινά και η επιθετική διάθεση του αμυντικού Λεωνίδα Βόκολου, ήταν ο «καταλύτης» στο να διαμορφωθεί το τελικό 1-1, στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών με την αντίστοιχη της Γιουγκοσλαβίας. Μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ξάνθης αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν την μπάλα να κυλάει στα δίχτυα του Νικοπολίδη από το πόδι του διεθνή μας και παίχτη του Παναθηναϊκού Αγγελου Μπασινά. Ομως, οι Ελληνες παίχτες προσπάθησαν στη συνέχεια να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ και με αραιές, αλλά αξιόλογες επιθετικές ενέργειες ζέσταιναν για λίγο τον κόσμο στις παγωμένες κερκίδες του γηπέδου της ακριτικής πόλης. Ωστόσο, το θέαμα που προσέφεραν οι δύο αντίπαλοι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, τουλάχιστον όχι μέχρι το 85', τότε δηλαδή που ο Λεωνίδας Βόκολος επανέφερε το χαμόγελο στους φιλάθλους, καθώς με κοντινό σουτ ισοφάρισε το παιχνίδι.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (46` Κατεργιαννάκης), Λάκης (72` Μαυρογενίδης), Αμανατίδης, Λυμπερόπουλος (46` Ναλιτζής), Ουζουνίδης, Βόκολος, Γεωργιάδης, Μπασινάς, Πατσατζόγλου (46` Ζήκος), Καραγκούνης (67` Π. Κωνσταντινίδης), Βενετίδης (46` Φύσας).

ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ: Κόσιτς, Τσίρκοβιτς (86` Ντιένιτς), Ντραγκουντίνοβιτς, Ράσοβιτς (46` Ράσοβιτς), Μπουνιέτσεβιτς, Ομπράντοβιτς (46` Λαλάτοβιτς), Ντουλάι, Ιλιτς (86` Τρόμποκ), Ντρούλιτς, Τζόρτζεβιτς, Πιάνοβιτς (46` Γκλούσεβιτς).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ