Σάββατο 21 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Να γίνει γνωστό απ' άκρη σ' άκρη στην Αθήνα

Κυκλοφόρησαν τα κουπόνια ενίσχυσης του Φεστιβάλ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Λεκανοπέδιο δίνουν τη μάχη για τη μαζική διακίνησή τους

Κουπόνια ενίσχυσης του Φεστιβάλ
Κουπόνια ενίσχυσης του Φεστιβάλ
Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» φέτος μετράει 36 χρόνια ζωής και ήδη η μεγαλύτερη γιορτή της νιότης, η γιορτή των παιδιών της εργατικής τάξης ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό την Αθήνα, όπου θα κορυφωθεί στις 16 - 17 - 18 του Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον. Ενα Φεστιβάλ ξεχωριστό και μοναδικό«γιατί είναι φτιαγμένο με τα ίδια "υλικά" που είναι φτιαγμένο το Κόμμα μας, το ΚΚΕ, και η Οργάνωσή μας, η ΚΝΕ. Με τη συλλογικότητα, την αυτοθυσία και την ανιδιοτέλεια, με την αισιοδοξία, την εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους και την ανάγκη να συζητάμε μαζί τους για όλα. Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι μοναδικό γιατί είναι το μόνο που φτιάχνεται από νέους για νέους. Χωρίς εταιρείες και χορηγούς. Με τη φαντασία, το κέφι, το μεράκι και τη δουλειά των χιλιάδων μελών και φίλων της ΚΝΕ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΣ της ΚΝΕ, σε ανακοίνωσή του.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ και του Κόμματος θα ξεκινήσουν τις εργασίες για το στολισμό του χώρου, το στήσιμο των σκηνών και των περιπτέρων που θα φιλοξενηθούν για άλλη μια χρονιά. Ηδη έχουν ανακοινωθεί πολλά από τα ονόματα γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών που θα συμβάλουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους στη μεγάλη νεανική πολιτική γιορτή, ενώ οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Λεκανοπέδιο σπεύδουν να κάνουν γνωστό το Φεστιβάλ απ' άκρη σ' άκρη στην Αττική, δίνοντας τη μάχη και για την οικονομική ενίσχυσή του.

«Εδώ και ένα μήνα όλες οι Οργανώσεις της Αθήνας έχουν ξεκινήσει εξορμήσεις σε διάφορους χώρους. Τα μέλη και οι φίλοι της Οργάνωσης ήδη προμηθεύονται και διαδίδουν τόσο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ όσο και το κουπόνι προσφοράς (4 ευρώ)», εξηγεί στον «Ρ» ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας, και συνεχίζει:

«Το φετινό Φεστιβάλ γίνεται σ' ένα καινούριο μέρος, που βρίσκεται στις δυτικές συνοικίες, προσδίδοντας ενθουσιασμό και μαχητικότητα στην Οργάνωση, ώστε να γίνει γνωστός ο χώρος που γίνεται το Φεστιβάλ. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο χώρο, που χάρη στους αγώνες των κομμουνιστών και του λαού της περιοχής έχει παραμείνει ελεύθερος χώρος και χώρος πρασίνου. Τις επόμενες μέρες που θα επιστρέψει και ο περισσότερος κόσμος, οι Οργανώσεις θα μπουν στην τελική ευθεία για τη μαζική προπαγάνδιση και το μαζικό κάλεσμα του κόσμου, ενώ ήδη προγραμματίζονται εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ