Κυριακή 8 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πάτρας διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στους εκτελεσμένους μαχητές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΔΣΕ που πολέμησαν ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, σήμερα Κυριακή 8/8, στις 11 π.μ., στους Ανω Λουσούς - Σουδαινά Καλαβρύτων. Θα μιλήσει ο Βασίλης Ασπρούλιας, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων και θα χαιρετίσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Οι ΚΟ Βόρειας Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνουν την Τετάρτη 11/8 στις 8 μ.μ. στο Πολυκέντρο Αιγινίου εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές». Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας.

-- Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση την Παρασκευή 13/8, στις 8.30 μ.μ., στις Αγιές Γυθείου, στην «ταβέρνα του Πουλάκου». Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ