Σάββατο 31 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και περιοδείες

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας Βασίλη Δημόπουλο και δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους θα επισκεφθούν τους παρακάτω χώρους και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους: Την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 8.30 π.μ. στο δημαρχείο Καλλιθέας, 10 π.μ. στα Β' και Γ' ΚΑΠΗ, 11 π.μ. στην υπηρεσία Αθλητισμού του Δήμου Καλλιθέας.

-- Σήμερα, Σάββατο 31 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.

-- Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα κάνει περιοδεία στα συνεργεία της ΕΥΑΘ στις 7 π.μ.

-- Περιοδείες στις Κυκλάδες πραγματοποιεί μέχρι και την Τετάρτη 4/8, η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια Περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νοτίου Αιγαίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα, Σάββατο στην Τήνο, περιοδεία και συγκεντρώσεις στα χωριά Καρδιανή, Ιστέρνια και Πύργο. Αύριο, Κυριακή 1 Αυγούστου , περιοδεία - συγκέντρωση στο χωριό Κώμη της Τήνου. Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, στη Σύρο, συναντήσεις το απόγευμα με τοπικούς φορείς και ΜΜΕ. Την Τρίτη 3 Αυγούστου, στη Σύρο, στις 9.30 π.μ. περιοδεία στη ΔΕΗ και στις 12 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο. Την Τετάρτη 4 Αυγούστου, στις 10 π.μ, περιοδεία στο ΝΕΩΡΙΟ της Σύρου και στις 12 το μεσημέρι περιοδεία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μαραθώνα πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 1η Αυγούστου 2010 στις 10.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Μάκρης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ