Πέμπτη 15 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΣ
φωτό

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος που έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ. Σε όλη του τη ζωή πάλεψε οργανωμένα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η οικογένεια Χ.Σ. Μπούρα προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Αγρινίου.

  • Το Σάββατο 17 Ιουλίου, ώρα 9 το πρωί, στη μνήμη του σ. Τάκη Πατούλα, ένα χρόνο από το θάνατό του, η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι σύντροφοι και οι φίλοι του θα πραγματοποιήσουν πολιτικό μνημόσυνο στο Νεκροταφείο του Αγίου Γεωργίου.

***

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ, πατέρα της συντρόφισσάς μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

ΚΟΒ Φιλοσοφικής

***

φωτό

Πριν από 7 χρόνια, έφυγε απ' τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς, ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ολη τη ζωή του την αφιέρωσε στη δημοσιογραφία και στο Κόμμα. Η δικτατορία του Μεταξά τον φυλάκισε και εξόρισε για 8 χρόνια, σε Αίγινα, Φολέγανδρο, Γαύδο και Ακροναυπλία. Στις τελευταίες μέρες της ζωής του ονειρευόταν καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας. Είναι πάντα στο μυαλό μας και στην ψυχή μας. Και, πάντα, διαβάζοντας, ξανά και ξανά, τα βιβλία του, καταλαβαίνουμε γιατί δε θα μπορούσε να διαλέξει άλλο δρόμο απ' το δρόμο του αγώνα και της θυσίας.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 70 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παλ. Φαλήρου.

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Τα παιδιά του: Μάχη - Γιάννης

τα εγγόνια του: Βάσος - Ρούλα

***

φωτό

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου συζύγου μου, συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης με πολύχρονες ταλαιπωρίες σε φυλακές και εξορίες, μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση, για το, δικό μας, «Σπίτι του Αγωνιστή», 50 ευρώ.

Συντροφικά Βαγγελιώ Μουρτζίκου

***

φωτο

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ, σταθερός οπαδός του ΚΚΕ, από το Μαυρομάτι Παμίσου Μεσσηνίας, έφυγε από κοντά μας την Παρασκευή 9 Ιούλη 2010.

Τα ανίψια του, Νίκος, Γιάννα και Ηλίας, προσφέρουν, στην μνήμη του, το ποσό των 150 ευρώ, μέσω της ΚΟ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, η σύζυγος και τα παιδιά του, μέσω της ΚΟΒ Σεπολίων, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.


ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ