Τετάρτη 31 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 8 ΑΠΡΙΛΗ
Αγώνας ενάντια στη φορολεηλασία

Αγωνιστικό κάλεσμα για συμμετοχή στα συλλαλητήρια, σε ολόκληρη την Ελλάδα στις 8 του Απρίλη, ενάντια στα φορομπηχτικά μέτρα της κυβέρνησης που λεηλατούν το εργατικό εισόδημα, απευθύνουν το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων (ΠΑΜΕ) και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), καλώντας τους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες και τους νέους των λαϊκών οικογενειών να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών» στις συγκεντρώσεις.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στο Σύνταγμα στις 7.30 το απόγευμα, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στο Αγαλμα του Βενιζέλου στις 7 μ.μ.

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί οι εξής συγκεντρώσεις: Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, στην Πτολεμαΐδα στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, στην Αλεξανδρούπολη στις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο, στην Κομοτηνή στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, στο Βόλο στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Στις 9 Απρίλη θα γίνουν συγκεντρώσεις στη Λάρισα στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, στα Τρίκαλα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στην Καρδίτσα στις 7.30 μ.μ.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 8 Απρίλη για να καταγγείλουν τη νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα της λαϊκής οικογένειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ