Σάββατο 20 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι κηπουροί και οι οσφυοκάμπτες

Η «σοβαρή καταγγελία» ήρθε απ' τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή του Γ. Αυτιά: Στον «Ευαγγελισμό» υπάρχουν 40 κηπουροί δημόσιοι υπάλληλοι τη στιγμή που δεν έχει κήπο! Πιασάρικο λοιπόν το θέμα. Και δώσ' του αναπαραγωγή από «Ράδιο Αρβύλα» και «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», για να καταλήξει στη Βουλή με Ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτη και Κυρ. Βελόπουλου.

«Η αλήθεια είναι ότι στον "Ευαγγελισμό" δεν υπηρετεί ούτε ένας κηπουρός (με οποιαδήποτε σχέση εργασίας) κι ούτε προβλέπεται θέση στον Οργανισμό του Νοσοκομείου, παρότι το Νοσοκομείο και μικρό κήπο διαθέτει και πάνω από 25 εσπεριδοειδή και θάμνους σε όλο το μήκος της ανατολικής πλευράς», σημειώνει σε ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» (ΣΕΝΕ). «Συκοφαντούν ξεδιάντροπα όχι μόνο τους εργαζόμενους του "Ευαγγελισμού", αλλά και όλους τους μαχόμενους υγειονομικούς οι οποίοι - τη στιγμή που τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε επιχειρήσεις με αυτοσκοπό την αύξηση του τζίρου τους - παλεύουν καθημερινά σε άθλιες συνθήκες να εξασφαλίσουν στους ασθενείς παροχή υγειονομικής φροντίδας με όρους ασφάλειας κι αξιοπρέπειας», καταγγέλλει το ΣΕΝΕ. Καλεί, μάλιστα, όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης ενδιαφέρεται για ένα «ζωντανό ρεπορτάζ» σε μια εφημερία των 1.500 επειγόντων περιστατικών καθώς και όσους ενεπλάκησαν στην παραπάνω συζήτηση να μεταδώσουν τη θέση των εργαζομένων.

Μα τέτοια ζωντανά ρεπορτάζ δεν πουλάνε στο χρηματιστήριο της ιδεολογικής τρομοκρατίας των εργαζομένων... Και μάλλον άδικα περιμένουν οι εργαζόμενοι επανόρθωση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ