Σάββατο 27 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΒΕ
Αύριο οι Συνδιασκέψεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Θα γίνουν επίσης σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Κιλκίς

Οι αγωνιστικές δυνάμεις των ΕΒΕ εντείνουν τις προσπάθειές τους για την υπεράσπιση των συμφερόντων των χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων που πλήττονται από τη βάναυση φιλομονοπωλιακή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη τοπικές συνδιασκέψεις που συγκαλούνται στα πλαίσια της πορείας προς την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των ΕΒΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 - 14 του Μάρτη στην Αθήνα.

Για αύριο Κυριακή 28 του Φλεβάρη, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά συνδιασκέψεις και μεταξύ αυτών:

Στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας (Σαλαμινίας 9), με στόχο τη δημιουργία Παναθηναϊκής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και την ανάδειξη αντιπροσώπων για τη Συνδιάσκεψη. Στη διεξαγωγή της σύσκεψης πρωτοστατεί η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, η οποία έχει συμβάλει καθοριστικά στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των ΕΒΕ στην Αθήνα και έχει πάρει πλήθος αγωνιστικών πρωτοβουλιών, με παρεμβάσεις για τα ασφαλιστικά, φορολογικά, επαγγελματικά δικαιώματα των επαγγελματοβιοτεχνών.

Στη Θεσσαλονίκη η συνδιάσκεψη που διοργανώνει η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ΕΒΕ Θεσσαλονίκης, θα αρχίσει στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (Αριστοτέλους 28, 1ος όροφος). Με ανακοίνωση της η ΣΕΑ ΕΒΕ Θεσσαλονίκης καλεί τους συναδέλφους, συνδικαλιστικά πρωτοβάθμια όργανα, ομοσπονδίες να συμμετέχουν ενεργά στη συνδιάσκεψη και να συζητήσουν τη διακήρυξη, να συσπειρωθούν για να διεκδικήσουν και να προγραμματίσουν τους αγώνες τους.

Συνδιασκέψεις θα γίνουν επίσης σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Κιλκίς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ