Παρασκευή 20 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Κινητοποιήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Δυναμικές παρεμβάσεις διοργανώνει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διεκδικώντας την Παιδεία που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Σήμερα είναι το αγωνιστικό ραντεβού για τους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, στις 6.30 το απόγευμα στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Αντίστοιχα, τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη, η Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ Αθήνας και η Επιτροπή Αγώνα Ωρομισθίων καλούν σε κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, στις 2 το μεσημέρι, με σύνθημα «Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία». Οι κινητοποιήσεις εντάσσονται στο γενικότερο πρόγραμμα δράσης του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, για τη διεκδίκηση της Παιδείας που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Ανάμεσα στο πλαίσιο αιτημάτων των κινητοποιήσεων, περιλαμβάνονται αιτήματα για: Κάλυψη όλων των κενών με μόνιμους διορισμούς τώρα. Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους. Κατάργηση του ΑΣΕΠ. Κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής απασχόλησης (stage, ωρομίσθιοι, αναπληρωτές). Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ακόμα αιτήματα για τα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, αλλά και ενάντια στις αναδιαρθρώσεις που προωθούνται στα σχολεία κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ