Τρίτη 10 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ανακατατάξεις και... φωνές

Βαθμολογικά κερδισμένος ο Παναθηναϊκός και χαμένος ο Ολυμπιακός, μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής. Αρνητικοί πρωταγωνιστές, σχεδόν σ' όλα τα γήπεδα, για μια ακόμα φορά διαιτητές ή/και βοηθοί. Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει, και οι αρμόδιοι - εμπλεκόμενοι κάνουν ότι δε βλέπουν, φαίνεται από μια «ανώδυνη» φάση στο Πανθρακικός - ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ρόκα, κάνει έξοδο υπό το βλέμμα του Μουσλίμοβιτς και χωρίς λόγο και αιτία, απλώνει το πόδι και χτυπάει τον επιθετικό των φιλοξενουμένων. Ο διαιτητής, περίπου στα τρία μέτρα, κοιτάει τη φάση. Και δε δίνει τίποτα...

Εστω και όχι όσο εύκολα δείχνει το σκορ, ο Παναθηναϊκός - που ήταν καλύτερος - κέρδισε στη Λιβαδειά και χαίρεται πλέον τη μοναξιά της κορυφής. Ο Ολυμπιακός «σκόνταψε» στο «Καραϊσκάκη» παραχωρώντας ισοπαλία στον Ηρακλή. Δικαίως διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για το κακώς ακυρωθέν γκολ (στο 1-0) του Μήτρογλου, αλλά έδωσαν και αυτοί δικαιώματα (με όσα - δεν - έκαναν αγωνιστικά).

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους βαθμούς, όχι όμως τις εντυπώσεις, αφού προβλημάτισε πάλι με την απόδοσή του. Στο «Βικελίδης» Αρης και Καβάλα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να μοιράζονται και την 4η θέση. Διαιτητής και βοηθοί εκτέθηκαν με τις αποφάσεις τους. Η ΑΕΚ, στην αυλαία της αγωνιστικής χτες επέστρεψε στις νίκες. Επιβλήθηκε της Λάρισας με 3-1 και πραγματοποίησε βαθμολογικό άλμα (από την 9η στην 4η θέση).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ