Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των στελεχών της «Αθήνα 2004» και της εταιρίας ISB του εκλεκτού της ΔΟΕ Μανόλο Ρομέρο, που έχει επιλεγεί από την Οργανωτική Επιτροπή, ως προτεινόμενη να αναλάβει την οργάνωση της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, προϋπολογισμού πάνω από 120 δισ. δρχ.
Οι δύο πλευρές εξετάζουν, από την περασμένη Πέμπτη, τους όρους του συμβολαίου. Σε χτεσινές του δηλώσεις, ο Μ. Ρομέρο εξέφρασε την ελπίδα οι διαπραγματεύσεις «να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό». Δεν ανέφερε λεπτομέρειες του προτεινόμενου συμβολαίου και πρόσθεσε πως εκτός από το οικονομικό μέρος της συμφωνίας «όλο το συμβόλαιο είναι σε διαπραγματεύσεις». Ο Μ. Ρομέρο που αναχωρεί από την Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, είπε πως θα έρθει ξανά στην Αθήνα «όποτε η "Αθήνα 2004" το επιθυμεί». Πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο την επόμενη βδομάδα να συνταχθεί η σύνοψη του συμβολαίου, σε περίπτωση - όπως δήλωσε - που η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να συνεδριάσει.
Οσον αφορά τη συνεργασία του με την ΕΡΤ, ο Μ. Ρομέρο δήλωσε ότι «η ΕΡΤ δεν είναι μόνο η εθνική τηλεόραση αλλά έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα (σ.σ. ως μέλος της Γιουροβίζιον), είναι ο προτιμώμενός μας προμηθευτής και ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρουμε να γίνει μια καλή παρουσίαση των Αγώνων της Αθήνας».