Σάββατο 10 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νέες διώξεις κατά παντός υπευθύνου για τη γνωστή υπόθεση με την «υπεξαίρεση» μαμούθ στο Δήμο Θεσσαλονίκης, άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Οι νέες διώξεις προστίθενται στη δίωξη υπαλλήλου της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου με την κατηγορία ότι καταχράστηκε ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων του δήμου.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ: Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει σήμερα και αύριο το τμήμα του «ηλεκτρικού σιδηρόδρομου» Καλλιθέα - Νέα Ιωνία, λόγω των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Η μετακίνηση του επιβατικού κοινού στο τμήμα αυτό θα γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ12, η οποία θα συνδέει τους δύο σταθμούς. Αφετηρία της γραμμής είναι επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα και τέρμα επί της οδού Νερατζιώτισσας, απέναντι από την είσοδο του σταθμού Ειρήνη. Στο μεταξύ, από μεθαύριο Δευτέρα, θα λειτουργήσει πάλι ο σταθμός των Πετραλώνων, στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ, αντίθετα, την ίδια μέρα εκτός λειτουργίας θα τεθεί ο σταθμός των Ανω Πατησίων, στο ρεύμα της ανόδου.

ΝΕΚΡΟΣ ανασύρθηκε ένας 36χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό 500 μέτρων, στο 4ο χιλιόμετρο Βελίκας - Κόκκινου Νερού Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ