Παρασκευή 9 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ: «ο κ. Παπανδρέου φρόντισε να ρίξει τον σπόρο της αντισυμβατικότητας στο Υπουργικό Συμβούλιο προτρέποντας τα μέλη της κυβέρνησης να δρουν σαν "αντιεξουσιαστές στην εξουσία" και να αναζητούν καινοτόμες ιδέες από την Ελλάδα και το εξωτερικό». (το θέμα στο ΒΗΜΑ)

ΑΡΕΣΤΗ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ»: «δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρει ο Γιώργος, αλλά θέλω να τα καταφέρει (...) και η "αμερικανιά" που διαχέεται στην ατμόσφαιρα μου αρέσει». (ο Σ. Βανδόλος στην ΒΡΑΔΥΝΗ)

ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ: «προφανώς είναι νωρίς. Προφανώς η κυβέρνηση έχει αυτή τη στιγμή το μοναδικό πλεονέκτημα να εξαγγέλει μέτρα και στόχους ευρύτατης αποδοχής χωρίς να ελέγχεται για την εφαρμογή τους». (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΤΙΛ: «Με μια πρώτη ματιά, το επικοινωνιακό στιλ της κυβέρνησης κινείται ανάμεσα σε αυτό του Ομπάμα και εκείνο του Θαπατέρο: ανάπτυξη ως αντίδοτο στην ύφεση, ενδιαφέρον για τον πολίτη και πολλές γυναίκες επί τω έργω. Πρόκειται για συνταγή που έχει συζητηθεί στη σοσιαλιστική διεθνή και που ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα». (η Ρ. Ματσούρα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ