Παρασκευή 9 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Ζημιές σε τέσσερις τράπεζες, ένα ταχυφαγείο, δύο βιβλιοπωλεία καθώς και σε αρκετά αυτοκίνητα, προκλήθηκαν χτες το μεσημέρι, στις οδούς Σόλωνος και Χαρ. Τρικούπη, όταν ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε αυτά με πέτρες, βαριοπούλες και ξύλα. Οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν στα στενά των Εξαρχείων πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Από την άλλη, σε εμπρησμό αποδίδονται οι δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν σε πολυτελή αυτοκίνητα, χτες τα ξημερώματα στις οδούς Σταματέλου και Σταγειρίτη 7, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ:Αλλο ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα μαθήτρια, ηλικίας 11 ετών, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στους Αγ. Ανάργυρους. Συγκεκριμένα, ένα φορτηγό, για άγνωστο λόγο, παρέσυρε την μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στη στάση λεωφορείου, στην οδό Αγ. Αναργύρων 31. Η ανήλικη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού». Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις προχτές, σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με δύο μαθήτριες, αυτή τη φορά στη Λ. Κηφισίας. Οι δύο ανήλικες παραμένουν στα νοσοκομεία «Παίδων Αγ. Σοφία» και Γενικό Κρατικό Αθηνών αντίστοιχα, σε σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη κατάσταση.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ FACEBOOK: Αλλη μία περίπτωση παράβασης προσωπικών δεδομένων μέσω της ιστοσελίδας Facebook, ήρθε χτες στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία μιας νεαρής στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, μία 24χρονη είχε δημιουργήσει εικονικό προφίλ στην εν λόγω ιστοσελίδα, με το όνομα του θύματος, συκοφαντώντας την μέσω φωτογραφιών. Η αστυνομία, έφτασε στα ίχνη της 24χρονης, μέσω των ηλεκτρονικών της ιχνών ενώ κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και ένα κινητό.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ξέσπασε χτες, η δεύτερη στην Αττική σε τρεις μέρες, στη θέση Αγ. Θωμάς στα Σπάτα, κοντά στα στούντιο της «Φίνος Φίλμς». Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί σε ξερά χόρτα και στο σημείο έσπευσαν 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα ενώ δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο πραγματοποίησαν ρίψεις νερού. Μισή ώρα αργότερα, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν δημιουργήσει κινδύνους λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο λόφο Σταυριανού στο Λαγονήσι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ