Κυριακή 2 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διονυσιακή γιορτή

Το μουσικό θέαμα «F e s t i v a l i u m 09 - σας λείπει τίποτα;» αντλεί τις πρώτες ύλες από την επιθεώρηση, το ροκ, το λαϊκό και τις μπαλάντες και δημιουργεί την ατμόσφαιρα, στην οποία ο μοναχικός μουσικός λόγος έρχεται να φωτίσει το συναίσθημα και την τρυφερότητα, τον αυθορμητισμό και τη νοσταλγία, το χιούμορ και το κέφι και απογειώνει το αίσθημα καταλήγοντας σε μια υπαίθρια διονυσιακή γιορτή. Δύο ώρες γεμάτες με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη από το μεγαλύτερο μέρος του μουσικού του έργου, τραγούδια που γράφτηκαν για το θέατρο και το σανίδι, που στη διάρκεια του χρόνου έγιναν μεγάλες επιτυχίες μαζί με ολοκαινούρια τραγούδια και πρώτες εκτελέσεις και επιτυχημένα νούμερα πρόζας από σχεδόν όλες τις παραστάσεις, που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία. Ιδέα και Διδασκαλία: Σταμάτης Κραουνάκης. Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα. Φωτισμοί: Γιάννης Σιδηρόπουλος. Μουσική προετοιμασία & ενορχηστρώσεις: Σταμάτης Κραουνάκης, Αρης Βλάχος. Ηχητική επιμέλεια: Δημήτρης Μουρλάς. Διανομή: Πιάνο, φωνή, Σταμάτης Κραουνάκης. Παίζουν και τραγουδούν αλφαβητικά: Jerome Kaluta, Αργυρώ Καπαρού, Ελεάννα Καραντίνου, Μαρία Κοσκινά, Σταμάτης Κραουνάκης, Δάφνη Λέμπερου, Βασίλης Μοσχονάς, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης, Παρθένα Χοροζίδου. Παίζουν οι μουσικοί: Αρης Βλάχος πιάνο, Αννα Λάκη ακορντεόν, Νίκος Χατζόπουλος κόντρα μπάσο, Σοφία Κακουλίδου κρουστά.

Επόμενος σταθμός το Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας στις 24 Αυγούστου. Στις 21 Σεπτεμβρίου ο Σταμάτης Κραουνάκης θα παρουσιάσει επίσης τη μουσική παράστασή του «Για έναν έρωτα» στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.

Το «Festivalium09 - σας λείπει τίποτα;» θα αποτελέσει και το εναρκτήριο έργο στην «Αθηναΐδα» τον Οκτώβριο του 2009 και θα εμπλουτίζεται συνέχεια όσο τρέχει, με εμπνεύσεις τρέχουσες αλλά και παντοτινές, ενώ το «Allthatμπαζ» θα συνεχίσει για τους μυημένους κάθε Δευτέρα στον ίδιο χώρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ