Τετάρτη 22 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Βγήκαν οι αντίπαλοι

Πραγματοποιήθηκαν χτες στη Βιέννη οι κληρώσεις των πρώτων γύρων, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χάντμπολ (εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, που είχε γίνει νωρίτερα).

Στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ανδρών, ο Διομήδης Αργους θα αντιμετωπίσει στον Α΄ γύρο την ιταλική Γκαμάντουε Σέκια (5 ή 6/9 εκτός, 12 ή 13/9 η ρεβάνς). Αν η ελληνική ομάδα προκριθεί, στον Β΄ γύρο θα παίξει με την κροατική Νέξε. Στο Κύπελλο Κυπελλούχων ανδρών, η ΑΕΚ στον Γ΄ γύρο θα αντιμετωπίσει την τουρκική BSB Σμύρνης (14 ή 15/11 Αθήνα, 21 ή 22/11 η ρεβάνς).

Στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών, ο Φίλιππος Βέροιας θα μετάσχει στον Β΄ γύρο και σε όμιλο με τις Λοκομοτίβ Βάρνα (Βουλγαρία), Μπουρεβέστνικ (Ουκρανία) και Μάντσεστερ (Αγγλία) (10 ή 12/10 σε έδρα εκ των αντιπάλων).

Στον Γ΄ γύρο του Τσάλεντζ Καπ θα μπει και ο Θερμαϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του 4ου ομίλου της Β΄ φάσης, στον οποίο μετέχουν οι Μπεράνε (Μαυροβούνιο), Τσίκο Αντεμπόλ (Πορτογαλία), Τίνεκς Προλέτ (ΠΓΔΜ) και Ολίμπια (Αγγλία). Οι αγώνες του Γ΄ γύρου θα γίνουν στις 14 ή 15 και 21 ή 22 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ